21 Sep 2017 16:29

Швидкий обхід заблокованих соціальних мереж в Україні


Є кілька варіантів:

Найпростіший варіант! Качаєте собі браузер Opera VPN. Все, що Вам потрібно, це просто встановити його і використовувати так як звичайний браузер (Хром, Експлорер, або інший). Нічого іншого вам не прийдеться налаштовувати. Поки цей спосіб працює, але як там далі буде – не знаю, тому дав вам нижче альтернативні варіанти обходу блокування російських сайтів.

Качаєте і встановлюєте Tor-браузер за цим посиланням. Це безпечно і абсолютно анонімно. Тепер просто для того, щоб увійти в Вконтакте, або в Однокласники не використовуєте свій улюблений Google Chrome, або Firefox, а Tor-браузер. Ходять думки, що відстежити користувачів, які використовують цей браузер, практично неможливо. Тобто, це анонімний браузер, який дуже популярний в країнах, де блокування сайтів – звичайна справа.

Анонімайзери. Це сайти, де ви просто вводите адресу соц. мережі (наприклад vk.com) і успішно входите в соц мережу. Анонімайзерів існує велика кількість. Вибрати той, який підійде вам, ви можете запитом в Гуглі типу: анімамайзер, безкоштовний анонімайзер і т. д.

Використання спеціальних плагінів для браузерів. Наприклад, ви можете собі встановити плагін для Хром або Мозіла під назвою friGate (або йому подібний) і як і раніше користуватися без обмежень будь-якими соц. мережами і сайтами. Завантажити плагін можете тут.

Використання проксі. Цей спосіб вже трохи складаніший, ніж перші два, так як на комп’ютері доведеться прописати спеціальний IP-адресу проксі-сервера. Та й більшість безкоштовних проксі-серверів дуже повільні, так як ними користується велика кількість людей. А навіщо платні купувати, якщо є можливість скористатися будь-яким з 3-х перших способів?

VPN. Цей спосіб найскладніший з усіх мною перерахованих. Я думаю, що він вам не знадобиться, так як будь-який з перших 4-х способів успішно обійде блокування Вконтакте, Однокласників та інших сайтів в Україні.


Comments

Myloans.com.ua
Myloans.com.ua 11 Sep 2018 07:27
Срочный займ на карту с плохой историей, выбирай проверенных кредиторов здесь https://myloans.com.ua
Back to Top