21 Sep 2017 15:45

"Йти навпростець",або як обійти блокування соцмереж в Україні

Якщо ви з тих, хто сидить в ВКонтакте "тільки заради музики", яка вже є платною, для вас не стало великою втратою заборона доступу до російських інтернет-ресурсів .
Але більшість активних користувачів ВКонтакте, Яндекса, Однокласники та Mail.Ru прийшли в обурення зрозумівши,що збережені картинки ВК та "класики" з Однокласників тепер в минулому.Знайшлися й ті,що одразу почали гуглити та шукати власні шляхи як обійти заборону.Виявилося,що їх досить багато,але не всі вони є достатньо комфортними у використанні. Тож,як можна обійти блокування таких вже рідних для нас соц. мереж?




1.Через VPN

VPN (віртуальна приватна мережа) дозволяє обійти заборону соцмереж в Україні і підмінити власне місце розташування через захищений канал . Щоб увійти в "ВКонтакте"  або "Однокласники" потрібно в додатку змінити країну з України на будь-яку іншу.


2.Доступ через проксі-сервер

Проксі-сервер використовується як посередник у передачі інформації.Виглядає він як звичайний сайт.Щоб отримати доступ до заблокованого сайту потрібно просто вказати його адресу в поле проксі-сервера.


3.Браузер з функцією стиснення трафіку

Один з найпростіших способів обійти блокування.Це режим,що є у більшості звичайних браузерів телефонів та комп'ютерів.Просто активуйте цей режим в налаштуваннях і користуйся всім що вам потрібно.Але є і мінус - швидкість трафіку знижується.


Звісно є ще безліч різних розширень та програм які з'являються і можливо є більш комфортними в застосування,але це три найпопулярніших шляхи доступу до залокованих сайтів.

Comments

ananas_ua
ananas_ua 14 Feb 2018 18:39
ти ба які живучі
пук
пук 04 Dec 2020 09:18
https://ualife.org/Posts/22070

© 2007-2017 Ualife.org