12 Apr 2017 17:51

Настільні ігри для вечірок


Усім нам доводилось або бувати на домашніх вечірках, або влаштовувати їх. Тому усі знають, що грамотно організувати дозвілля - нелегка річ. Вечірка має проходити весело, жваво, цікаво і різноманітно, а запам'ятатись повинна яскравими емоціями, а не обличчями у смартфонах.
На жаль, дуже часто буває, що посиденьки із друзями проходять банально, так би мовити, "прісно". Зібралися - поїли / поговорили / посиділи - розійшлися, оце і всі "веселощі". Як не дивно, це стандартна картина для більшості. Але ж існують й інші варіанти урізноманітнити відпочинок. Одним із нихх є використання настільних ігор.



Настільні ігри - це простий і надійний спосіб зробити вечірку веселою! Приготуйте декілька варіантів, і море задоволення вам гарантовано. Отже, які ігри ми пропонуємо вам для вечірки?

Гра №1 : "Уно"

"Уно" - гра, про яку можна сказати: «все геніальне - просто». Колода карт, прості правила і море веселощів вмістилися в невеликій картонній коробці. Суть гри проста : кожному гравцеві видається по сім карт, яких потрібно позбутися. Перемагає той, хто першим виконав усі умови.
Чому ж ця гра така класна? Все просто, в «Уно» можна навчити грати кого завгодно. Ще тут непотрібно багато думати і прораховувати ходи, більш важливу роль відіграють швидкість реакції, уважність і щасливий випадок.
 


Гра №2 : серія ігр "Вежа"/"Дженга"

Легендарна гра  "Вежа "займає заслужене почесне місце в серцях і на полицях сотень тисяч людей. А все тому, що завдяки нехитрим правилам, практично «безсмертним» компонентам і нескінченно захоплюючому ігровому процесу, вона є стійким універсальним солдатом зі світу настільних ігор. 
Гра являю собою вежу з брусків, які вам необхідно виймати з "будови", не зруйнувавши всю конструкцію. Веселощі гарантовано.


Гра №3 : "Кодові імена"

За короткий час ця гра отримала всі мислимі і немислимі нагороди, адже вона проста і універсальна.
Все напрочуд просто. Гравці діляться на дві команди - синю і червону. У кожної свій капітан. Завдання команд - якомога швидше знайти своїх таємних агентів, які під кодовими іменами викладені перед гравцями в квадраті 5х5.
Гра тренує пам'ять, розвиває уяву і допомагає краще відчувати рідну мову.


Гра №4 : "Дикі джунглі"

У грі "Дикі Джунглі" два основних елементи - дерев'яний тотем, який ставиться посередині столу, і карти, порівну поділені між усіма учасниками. Мета кожного гравця - першим позбутися своїх карт. 
У "Диких Джунглях" вам доведеться покластися на гостроту почуттів, уважність, спостережливість і швидкість реакції, адже саме ці якості забезпечують виживання в таких нелегких умовах.
Холодна голова і тверда рука - дві речі, які вам необхідно зберігати в цій грі. Думаєте, це легко, коли все це супроводжується нападами істеричного сміху? :)


Гра №5 : "Тік-Так-Бум"

Настільна гра "Тік-Так-Бум" - оригінальна варіація знайомої нам всім гри в слова, в якій напружена робота мозку весь час переривається то вибухами сміху, то вибухами бомби. 
Якщо ви все ще думаєте, чим зайнятися ввечері, щоб усім було весело, то купити Тік Так Бумм - відмінна ідея!



Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top