11 Apr 2017 21:34

Декілька міфів про дієту


Уже зовсім скоро літо, пляжний сезон і море сонця! Відповідно, жінки почнуть масово худнути, та ще й у прискореному режимі. І що найнеприємніше - будуть користуватися не найкращими методами. Щоб уникнути помилок і шкоди здоров'ю, спробуємо розвінчати декілька відомих упереджень.

Міф №1

Спорт, спортзал, спортивні тренування - це все чудово для вашого здоров'я, це те, що ніколи не буде зайвим. Однак фізичне навантаження не є 100 % гарантією схуднення.
Для того, щоб побачити бажаний мінус на вагах, необхідно, по-перше, правильно тренуватись, а по-друге, розумно поєднати навантаження із харчуванням.


Міф №2

Ніколи не можна відмовлятися від сніданку! Приблизно половина добової норми калорій повинна міститись у сніданку. Чому? Тому що організм таким чином матиме більше часу на перероблення цих калорій. Відоме прислів'я "снідай як король..." придумане не випадково=)


Міф №3

Якщо ви вважаєте, що після декількох відвідин сауни чи лазні, кілограми піду самі собою, то ви глибоко помиляєтеся. Під час цих процедур організм втрачає воду, а не жир! Ризикуєте заробити зневоднення, а непідготовлений відвідувач ще й може отримати проблеми із серцем.


Міф №4

Часто жінки вдаються до "радикальних" методів, і повністю відмовляються від солодкого=) Пояснюють подібні методи дуже просто : немає цукру - немає жиру. Насправді ж це не так. Певна частина цукру обов'язково має отримуватись організмом. Крім того, експериментально доведено - якщо займатись спортом і в розумних кількостях їсти солодке, схуднути можна набагато швидше, ніж при повній відмові від смаколиків.


Міф №5

Існує девіз "Хочеш їсти - попий води". На практиці ця формула абсолютно недієва - вода жодним чином не втамовує голод і зовсім не стимулює організм до схуднення.



Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top