29 Mar 2017 09:50

Техно news

Корнєєва Лариса

Підвищення якості сну… Really?

Якщо ви встаєте щоранку через силу і з поганим настроєм, то пора щось змінювати. На прчатку 2017 року був розроблений Smart Alarm Clock - розумний будильник для Android і iOS, який відстежує цикли сну і будить у найкращий час саме для Вас.
Вчені вже давно довели, що нічний сон людини складається з кількох фаз, які змінюють одна одну. Ці фази розрізняються глибиною сну і активністю різних структур мозку. Тому для швидкого і легкого підйому необхідно прокидатися тільки в певну фазу сну.
Smart Alarm Clock проаналізує структуру сну, визначить його фази і розбудить Вас у найкращий час. Для цього необхідно тримати смартфон під час нічного відпочинку поруч з собою, наприклад покласти під подушку. Вбудовані сенсори допомагають програмі фіксувати стан людини, щоб визначити глибину і тривалість сну.
Крім відстеження циклів сну і розумного будильника, Smart Alarm Clock містить приємні мелодії, які зроблять засипання швидким, а пробудження ще більш приємним. А для тих користувачів, які хропуть або навіть розмовляють уві сні, стане в нагоді функція запису всіх звуків в нічний час. Можливо, ви розмовляєте вночі і не знаєте про це?

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top