27 Mar 2017 20:53

Цілуймося на здоров'я

Любиш цілуватися?





Вітаємо! Ти будеш здорова в усіх аспектах! І зморшок на твоєму обличчі ніколи не буде. А якщо ти чоловік і любиш цілуватися, то проживеш, як мінімум, на 5 років більше, ніж ті, хто не любить цілуватися.
Хочеш бути здоровим? Поцілунки допоможуть.





1. Поцілунок - це найефективніша гімнастика від зморшок. При поцілунку в людини працює від 29 до 34 лицьових м'язів.
2. Цілуйся, щоб зміцнити імунітет. У процесі пристрасного поцілунку відбувається обмін корисними для здоров'я речовинами - жирами, мінеральними солями, білками.
3. Хочеш схуднути - цілуйся. При швидкому і романтичному поцілунку спалюється 2-3 калорії. Поцілунок, який триває 60 секунд, спалюється 26 калорій. Вчені встановили, якщо щодня цілуватися по 3 хвилини, за рік можна схуднути аж на 3 кг! І це без дієт і виснажливих тренувань.





4. Поцілунки продовжують життя і допомагають подолати депресію. Лікарі провели дослідження і з'ясували, що чоловіки, які щодня цілують дружину перед роботою, живуть на 5 років довше, ніж ті, хто цього не робить. А жінкам поцілунки допомагають зняти стрес. Ферменти, які виділяються при поцілунку перешкоджають виробленню гормону стресу.
5. Якщо поцілунок триває довше, ніж півтори хвилини, у людини покращується обмін речовин і прискорюється кровообіг, збільшується кількість гормонів в крові. Пристрасні поцілунки прискорюють серцебиття і тренують сердечний м'яз.





6. Цілуватися особливо корисно тим, у кого хворі легені. Адже поцілунки розвивають легені. Якщо, зазвичай, ми робимо майже 20 вдихів за хвилину, то під час поцілунку ми дихаємо у три рази частіше.
7. Під час поцілунку завдяки тому, що поліпшується кровообіг і обмін речовин, клітини мозку насичуються киснем. А це підвищує здатність до концентрації, покращує пам'ять. Та й взагалі стимулює розумову діяльність.





8. Тим, хто часто цілується, у того не буде карієсу. Поцілунки стимулюють підвищене утворення слини, яка омиває зуби і очищає їх від нальоту.
9. Спиш на роботі? Тоді швидше цілуйся! Адже під час поцілунку в кров надходить багато адреналіну, який тонізує організм.
10. У тебе поганий настрій? Ще швидше поцілунок! Адже поцілунки сприяють викиду в кров - ендорфіну - того самого гормонf щастя.





11. Під час поцілунку в організмі людей виробляється речовина, яка за своїм наркотичним впливом у 200 разів сильніше морфію.
12. За все життя людина витрачає на поцілунки 20160 секунд! А це зовсім мало - всього 4 з половиною хвилини в рік!
13. Усім так приємно цілуватися, бо губи в 200 разів чутливіші пальців рук.
14. 66% людей закривають очі під час поцілунку, адже так романтичніше, впевнені вони. А інші вважають за краще спостерігати за партнером.
15. Перший поцілунок у житті людини відбувається у віці 14 років.





16. Французький поцілунок, тобто глибокий поцілунок з використанням губ і язика, у Франції називають «союзом душ».

17. Найдовший поцілунок тривав 30 годин 59 хвилин і 27 секунд. Цей рекорд встановили в 2002 році американці Луїза Альмодовар і Річ Ленглі.
18. Крім людей, на планеті Земля, в губи вміють цілуватися шимпанзе, собаки, коні і канадські дикобрази.
19. Найбільше поцілунків - цілих 127 - у фільмі «Дон Жуан» 1927 року. Так багато і пристрасно цілував двох актрис - Мері Астор і Естелль Тейлор - виконавець головної ролі Джон Беррімор.





20. 65% людей під час поцілунку нахиляють голову вправо. Лікарі встановили, що звичка нахиляти голову в певну сторону формується ще під час внутрішньоутробного розвитку.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top