26 Mar 2017 19:54

Мур-мур

Батьків не вибирають, а ось друзів - цілком. Хто з нас не розчулюється, коли бачить милих котиків і кішечок? Думаю, що нас немало таких. Отож, якщо у тебе вдома є домашній улюбленець, я розповім, як зробити його і ваше життя комфортнішим.





1.Туалет для кішок. Щоб позбутися неприємного запаху з котячого туалету, потрібно додати в нього сухого листя зеленого чаю.
2.Котяча шерсть. Щоб легко збирати котячу шерсть, одягай гумові рукавички.
3. Кігтеточка своїми руками. Просто обмотай ніжки стільця або табуретки тонкою мотузкою, щоб отримати кігтеточку.
4. Спрей, щоб позбутися від бліх. Тобі знадобляться: пляшка з пульверизатором, 2 склянки води, 2 столові ложки гамамелісу віргінського, 1 лимон, пучок свіжої лаванди або 1 столова ложка сушеної лаванди, 1 каструля, сито. Поклади всі інгредієнти, крім гамамелісу віргінського в каструлю. Прокип'яти на повільному вогні півгодини. Коли все охолоне, проціди рідину через сито. Додай в рідину гамамелісу вергінського і суміш налий в пляшку з пульверизатором. Обережно окропи шерсть тварини.





5. Засіб для меблів, щоб кішка її не псувала. Тобі знадобиться пляшка з пульверизатором, 2 краплі засобу для миття посуду, олія лимона, ефірне масло евкаліпта, вода. Спочатку наповни пляшку водою на 3/4. Додай пару крапель засобу для миття посуду. Додай 10 крапель ефірних масел лимона та евкаліпта, добре збовтай розчин. Окропи ті місця, де б тобі не хотілося бачити кішку.
6. Захистіть вазони з квітами. Оскільки багато котів воліють використовувати квіткові горщики замість лотка, пропоную захистити ваші вазони. Просто застроми в грунт безліч зубочисток. Така перешкода доведеться коту не до смаку.
7. Лайфхак з мискою. Якщо кішка їсть занадто швидко - насипай корм у мілку тарілку. Тоді у кішки створюється враження, що їжі більше, і вона не так поспішає.
8. Купання кота. Не секрет, що коти часто не люблять купатися. Щоб полегшити цей процес, улюбленця слід купати не у ванній, а в раковині - там намилити кота і утримати набагато легше. До того ж кішки ведуть себе спокійніше, коли господар знаходиться на близькій відстані, а не нависає зверху.





9. Розмотування туалетного паперу. Якщо кішка постійно розмотує рулон туалетного паперу, просто затикай його кінчик всередину рулону - без нього кішка втратить до паперу інтерес.
10. Лайфхак від линьки. Якщо декілька разів в день розчісувати кішку протягом однієї-двох хвилин, велика частина проблем із шерстю в будинку буде вирішена.





11. Найулюбленіша розвага для домашнього улюбленця. Звичайно ж, це звичайна коробка. Які б іграшки ти не купувала, кіт все одно завжди вибере коробку.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top