26 Mar 2017 12:06

5 косметичних засобів без користі

Сьогодні реклама перестала бути лише галуззю економіки і перейшла у один із видів мистецтва. Яскраві картинки, приємна музика, вдало підібрані слова - все це справляє на нас найпозитивніше враження. І ось ми вже біжимо до найближчого магазину, щоб придбати добре прорекламований засіб, який "є лідером на ринку", "позбавить нас від проблеми раз і назавжди" та"єдиний здатний впоратися із своєю задачею".
Але іноді під впливом оманливих реклам і у гонитві за красою ми витрачаємо гроші на непотрібні і бездієві креми, маски, сироватки, що обіцяють нам будь-який бажаний ефект.
 

Тому пропонуємо вашій увазі декілька засобів краси, які насправді непотрібні.
 

Засоби проти посічених кінчиків. Посічені кінчики - одвічна проблема жінок. Вони готові витрачати купу часу і грошей для того, щоб волосся було гарним і доглянутим. Однак, як би не хотілося в це вірити, але немає косметичного засобу, здатного вирішити проблему посіченості волосся. Усі бальзами, гелі, маски, які так рекламують у магазинах і по телебаченню, дають лише короткочасний візуальний ефект склеювання кінчиків. Єдиний діючий спосіб - це стрижка.
 


Креми для тіла. Існує такий міф : людям необхідно використовувати різні креми для різних частин тіла - для рук, для ніг, для обличчя. Насправді ж це вигадали маркетологи - у більшості випадків ви можете користуватися одним-єдиним продуктом для всього тіла, оскільки всі зволожуючі тоніки, лосьйони, креми працюють однаково. Виняток можуть становити лише креми для обличчя.
 


Бальзам для губ. Більшість виробників однозначно стверджують, що єдиний спосіб зволожити губи, надати їм здорового вигляду, особливо у суху пору року, це - придбати бальзам. Справді, деякі бальзами дійно можуть допомогти, але найчастіше вони у своєму складі містять спирт, який ще більше висушує шкіру. Саме тому медики радять використосувати натуральні засоби, наприклад, бджолиний віск із маслами.
 


Зволожуючий гель для душу. І мило, і гель для душу служать одній меті - очистити шкіру від впливу або зовнішніх факторів, або дії самої шкіри. Гелі для душу не створені для зволоження, тому вся інформація про "неймовірне зволоження" - оманлива.
 


Рідина для полоскання ротової порожнини. Усі реклами наголошують, що рідина для полоскання ротової порожнини максимально знищує бактерії та дарує свіжий подих надовго. Але на практиці маємо ось що : спирт, який міститься в цих засобах, висушує слину - природний захист проти неприємного запаху, до того ж він не знищує бактерії. Томи ароматизатори із ментолом і евкаліптом не працюють - через сухість у роті бактерії візьмуться за справу з подвоєною силою.



Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top