23 Mar 2017 08:56

У твоєму стилі

Колись, королева моди - Коко Шанель сказала: «Мода виходить з моди, стиль – ніколи». Дійсно, мода мінлива, а стиль – незмінний. Найцікавішим є те, що на пошуки персонального стилю може піти не один рік, але погодьтесь, воно коштує того. Я розповім як створити свій індивідуальний стиль?





1. Познач свій тип фігури
Важливо знати свій тип фігури і силуети, які його можуть підкреслити. Один із способів - зняти одяг, стати біля дзеркала та оцінити свої плюси і мінуси. Маленькі груди, тонка талія і пишні стегна говорять про те, що ти "груша", стрункі ніжки і животик - ти "яблуко", груди і стегна приблизно одного обсягу - ти "пісочний годинник" і т. і.

2. Знайди "свою" річ
У кожної модної ікони є річ, з якою ти її асоціюєш. Вікторія Бекхем - великі сонцезахисні окуляри, Одрі Хепберн - лаконічне чорне плаття. Подумай, що є у твоєму гардеробі, що може "говорити" про твій стиль голосніше слів.






3. Купуй речі, які можна носити знову і знову
Персональний стиль - це те, що буде з тобою довгі роки. Тому постався відповідально до його пошуку. У тебе має бути базовий гардероб. А вирушаючи на шопінг завжди тримай у голові формулу свого ідеального образу і купуй речі, покладаючись на ці уявлення. Якщо річ "правильна", ти будеш носити її не один рік.

4. Створи мудборд
Візьми ватман, клей, ножиці та модні журнали, потім вибери те, що, як тобі здається, добре впишеться в персональний стиль і дій! За допомогою цього наочного посібника ти зможеш розставити все по поличках і зрозуміти, які речі з твоєї шафи не вписуються в твій гардероб, а які варто докупити.





5. Добери палітру саме для себе
Важливо розуміти які кольори пасують тобі. Віра в те, що чорний колір врятує тебе в будь-якій ситуації - це самообман. Насправді, цей колір личить не всім.





6. Вивчи стиль своєї модної ікони
Поки ти ще не визначила свої пріоритети, сміливо копіюй, позичай, вчися. У пошуках себе, усі допускали помилки, головне тут - це діяти. Рано чи пізно ти знайдеш свій стиль і зрозумієш, що ти старалася не дарма.

7. Організуй гардероб
Порядок повинен бути не тільки в голові, але і на полицях. Раджу "посадити" свій гардероб на "дієту". Це означає, що ти маєш віддати на благодійність, викинути, подарувати непотрібні речі. Що ми розуміємо під "непотрібні речі"? Це все рване, старе, маленьке, велике, немодне, що є у твоїй шафі. Ну і звісно те, що не вписується в твій стиль.


Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top