22 Mar 2017 21:40

Чому чоловіки не поспішають пропонувати руку і серце

Усі жінки, які мають тривалі стосунки з чоловіками, через якийсь час задаються питанням: «Чому він не бере мене за дружину, адже говорить, що любить?». Яка причина того, що чоловіки не поспішають надягати святковий костюм і ставати власниками величного титулу «чоловік», читайте нижче.





Різниця в сприйнятті
Потрібно відразу розуміти, що чоловіки і жінки думають про весілля абсолютно по-різному. На першому побаченні чоловіки не підставляють свої прізвища до вашого імені, і тим більше з підліткового віку не планують, як буде проходити ідеальна церемонія одруження. Багато представників сильної статі навіть не розуміють, навіщо жінці потрібні розпис і біле плаття. На їх думку, щасливими можна бути і без усього цього весільного переполоху.


Невдалий приклад
Завдяки прикладу своїх батьків або друзів, чоловік починає переконуватися, що подружнє життя - це зневажливе ставлення до партнера, відсутність поваги та безкінечні сварки, наповнені образами і докорами. Вирішивши вчитися на чужих помилках, він не хоче навіть і чути про шлюб, маючи тверді переконання, що нічого доброго з цього не вийде.
Вічний холостяк
Чоловік може довго зустрічається із жінкою і навіть жити разом, але чомусь так і не рятує її від незаміжньої життя. А все тому, що він цінує свою свободу, керуючись правилами справжнього холостяка. При цьому він зовсім не нехтує жінкою, може любити її, боятися втратити, але не настільки, щоб позбавити себе статусу неодруженого.


Обійдуся без відповідальності
Деякі чоловіки бояться відповідальності, яка звалиться на їхні плечі після того, як шлюб буде офіційно зареєстрований. Якщо щось не буде влаштовувати їх, вони не зможуть зникнути на два тижні, а потім знову з'явитися. А що говорити, коли вже будуть діти.





Неправильна поведінка жінки
На початку стосунків, коли людьми керувала закоханість, а секс траплявся частіше, ніж розмови, жінка стверджувала, що готова просто насолоджуватися відчуттями. Проте з часом почала говорити про шлюб і про те, що вона не збирається витрачати час «не на того чоловіка», який відбирає кращі роки її життя. Зрозуміти жіночу логіку чоловікам завжди нелегко, але така поведінка не може змусити чоловіка одружитися, воно лише спровокує зворотний ефект. Набагато приємніше отримати пропозицію від людини, який сам усвідомлює, що не може і дня прожити без вас. А підвести до цієї думки чоловіка можна за допомогою турботи і любові, не примушуючи його переступати через себе.


Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top