09 Feb 2017 16:36

Краса обличчя

Перед важливим заходом необхідно обмежити кількість рідини, яка споживається на ніч, щоб уникнути ранок набряклості особи. Якщо є схильність до утворення темних кіл і мішків під очима, в цій ситуації приходять на допомогу патчі-нейтралізатори – недороге, але дуже ефективний засіб, який можна знайти в мережевих косметичних магазинах. Також їх з легкістю можна замінити кубиками льоду, що прикладаються до області під очима незадовго до нанесення макіяжу.


Очищення шкіри - крок обов'язковий. Дуже ефективним способом боротьби з недосконалостями шкіри є умивання вівсянкою. Необхідно взяти подрібнену в блендері жменю вівсяних пластівців і, змішуючи їх з водою, робити кругові масажні рухи, роблячи упор на проблемні ділянки шкіри. Регулярне використання даного засобу допоможе домогтися згладжування рельєфу шкіри, поступового зникнення запалень і рівного кольору обличчя. А відстрочити старіння, продовжити роки молодості вам допоможе незрівнянна желатинова маска краси.

Щоб позбутися від пігментних плям і слідів від акне, можна скористатися скибочками лимона: їх слід залишати на обличчі на 10 хвилин. Також корисно протирати шкіру водою з додаванням лимонного соку – такий саморобний тонік при тривалому застосуванні допоможе освітлити шкіру і навіть позбавитися від веснянок. Цієї мети також може послужити маска з тертого огірка чи роздавленої полуниці.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top