10 Jun 2009 14:22

ноу комментс...

"Перший у світі вагітний чоловік", транссексуал Томас Біті народив другу дитину - хлопчика. Вигодовувати дитину буде дружина американця - Ненсі, оскільки у самої 35-річної знаменитості грудей немає.

На початку минулого року весь світ обійшли знімки бородатого Біті, вагітного першою дитиною - дівчинкою. У квітні він прийшов на знамените шоу Опри Уїнфрі і показав телеглядачам свій живіт.

"Я вважаю, що бажання мати дитину не чоловіче і не жіноче, воно загальнолюдське. Я людина, і у мене є право мати біологічну дитину", - стверджував транссексуал.

У липні 2008 року в медичному центрі Святого Чарльза у штаті Орегон в нього народилася дівчинка Сьюзан Джулієтт, яку вигодувала 46-річна Ненсі, в якої відсутня матка.

Томас Біті, його дружина Ненсі та дочка Сьюзан
Після пологів Біті дав інтерв'ю таблоїду People, в якому запевнив, що народив без кесарева розтину. "Єдина різниця в тому, що я не можу годувати свою дитину грудьми. Але багато матерів цього не роблять", - зазначав Біті.

Біті зачав Сьюзан за допомогою донорської сперми і своєї власної яйцеклітини.

Томас Біті народився на Гаваях дівчинкою Трейсі Лангондіно. Мати наклала на себе руки, коли дочці було 12 років. Сироті Трейси вдалося вийти у фінал конкурсу краси "Юна Міс Гаваї". Коли Лангондіно виповнилося 20 років, вона почала одягатися як чоловік і у віці 24 років зробила собі операцію зі зміни статі і взяла ім'я Томас. Яєчники Біті собі залишив, проте грудей позбавився.

Comments

ananas_ua
ananas_ua 11 Jun 2009 10:58
каждый в этом мире сходит со своего ума... безумен тот мир, который сделал это нормой своей жизни. (с)ананас 2006
Sugrilinn
Sugrilinn 11 Jun 2009 15:44
хорошо сказано)
Back to Top