21 Sep 2017 16:02

БЕЗ "ЯНДЕКСУ" ТА ВК. ЯК ОБІЙТИ СИСТЕМУ? РЕЙТИНГИ ТА ВПОДОБАННЯ

За цей час деякі українці змирилися з кардинальними змінами, інші ж – ні і почали шукати всі можливі варіанти для обходу заборони, або ж просто осіли на нових майданчиках для спілкування.


Протягом часу користувачі УАнету активно почали встановлювати VPN, анонімайзери та додатки у браузери. Деякі юзери перейшли до Facebook, чия українська аудиторія в день підписання указу зросла приблизно на 35%. Інші, наприклад, вперше почули про українську мережу Nimses та масово почали її підкорювати.


VPN (Virtual Private Network) - це віртуальна приватна мережа - абсолютно захищений канал, який з'єднує ваш пристрій з виходом в Інтернет з будь-яким іншим в світовій мережі. Я сама користуюсь цією віртуальною мережею, або ж як інакше зможу зайти ВК послухати улюблених пісень або ж поспілкуватися з друзями.


Після того як ВК заборонили, було втрачено багато зв"язку адже зараз дуже мало хто із знайомих заходить до мережі. Всі почали активно використовувати Фейсбук, Вайбер ( мені дуже став набридати останнім часом). В Instagram я проводжу багато часу, мені здається , що рейтинг інстаграму зріс найбільше. Щодо пошти я наприклад користуюсь поштою Gmail без зайвих слів, найкращий сайт Google.


Популярні способи обходу прикріплені нижче, статистика за квітень - травень. На даний час суттєвих змін не багато, все ті ж VPN хіба що додалося користувачів, обрала цю статистику бо вона одна з найкращих, була запропована телеканалом та їх сайтом 1+1.


Тож, обійти яндекс, Вк дуже просто - це не додасть багато зусиль. Все,що потрібно - це встановити VPN на смартфон через Play Market а також на комп"ютері завантаживши з сайту або ж в Google Chrom маркеті.


Користуйтесь із задоволенням та не зважайте на заборони :)


Comments

ananas_ua
ananas_ua 14 Feb 2018 18:38
йшов би ти у рашу
Back to Top