21 Sep 2017 16:17

Ключик до «Яндекс»

Своїм указом №133 від 15 травня 2017 року Петро Порошенко відправив "під замок" цілий оберемок російських інтернет-ресурсів, серед який і популярний "Яндекс". Але підібрати "ключ" не так вже і складно, необхідно лише трохи часу для того, щоб серед безлічі доступних варіантів для обходу блокування вибрати той, який буде зручним саме для вас.




Не хочете витрачати час на випробування та пошуки? Тоді саме для вас ТОП-3 способи, які 100% працюють.


№3 Встановити розширення для браузера

Наприклад,розширення anonymoX (www.anonymox.net) працює в браузерах Firefox, Google Chrome і Opera, шифрує трафік браузера, захищає Wi-Fi з'єднання, знімає гео-обмеження і забезпечує захист приватного життя в інтернеті.


№2 Сайт-анонімайзер

Зайти на сайти, де можна ввести адресу заблокованого ресурсу або посилання на конкретний матеріал і отримати доступ до його вмісту. Наприклад, ProxFree (www.proxfree.com). Потрібно лише вставити посилання на сторінку, де вам відмовлено в доступі, у відповідне поле на сайт-анонімайзера, і в новій вкладці відкриється потрібна вам сторінка.


№1 Браузер із вбудованим VPN

На цей момент найпопулярнішим браузером із вбудованим VPN є Opera (www.opera.com). У цьому випадку не потрібно нічого додатково встановлювати. Просто заходимо Меню > Налаштування > Безпека >Ставимо галочку біля Ввімкнути VPN.


Приємного користування!


Comments

ananas_ua
ananas_ua 14 Feb 2018 18:37
най вас з тими ключами...
Back to Top