10 May 2017 21:23

«Книжковий Арсенал» відвідають письменники з 23 країн світу

Понад 70 відомих письменників, літературних діячів та митців із 23 країн стануть гостями міжнародної програми VII «Книжкового Арсеналу» в Києві.
Про це повідомляє оргкомітет фестивалю.



Закордонними гостями й учасниками Дитячої програми VII «Книжкового Арсеналу» стануть один із найвизначніших швейцарських письменників сучасності Франц Голер, відома шведська ілюстраторка Анна Хьоґлунд, авторка дитячих книжок з Норвегії А. Аудгільд Сульберґ, польська письменниця, поет, педагог і художниця Катажина Ририх, авторка книжок для дорослих і дітей з Великої Британії Кет Везеріл. Вже вдруге за підтримки Посольства Швейцарії в Україні на фестиваль приїздить нова колекція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY «Outstanding Books for Young People with Disabilities», до якої входять найкращі в світі книжки для дітей з різними вадами розвитку. За підтримки Посольства Швеції в Україні ми також побачимо виставку про дитячу літературу Швеції «Where Children Grow» («Де діти ростуть»).
Вперше у Книжковому Арсеналі беруть участь такі великі гравці культурного поля як США і Велика Британія. Серед запрошених гостей – Джозеф Макелрой, Девід Саттер, Елліот Акерман, Аскольд Мельничук, Лінда Норіс, Рені Дісдейл та інші письменники, дослідники-гуманітаристи, публічні інтелектуали, люди, які формують суспільну думку», – зазначає кураторка Міжнародної програми Поліна Городиська.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top