04 May 2017 16:42

П’ять речей, які чоловік і жінка роблять по-різному

П’ять речей, які чоловік і жінка роблять по-різному

Чоловіки і жінки такі різні! Це проявляється і в головному і в дрібницях.

_Роздягаються_


Чоловік і жінка знімають одяг по-різному: чоловіки частіше закидають руки за плечі і тягнуть зі спини за верхній край або комір. Жінки ж схрещують руки попереду і піднімають одяг за нижній край. Одяг при цьому завжди вивертається навиворіт. Чоловіки можуть застосовувати обидва способи, але жінки – завжди тільки один. Причина не в тому, що їх вчать так. Просто зазвичай одяг у жінок приталений, і просто так його не стягнеш, а одяг чоловіків більш просторий.

_Сидять_


Жінка сидить, тримаючи стегна паралельно один одному. Типово жіночий жест – покласти ногу на ногу і красиво обвити одну ногу іншою. Чоловіки віддають перевагу розвалитися і широко розсунути коліна. Частково це тому, що ми носимо різний одяг: дівчині, яка сидить розвалившись у короткій спідниці, відразу приверне зайву увагу.

_Зав’язують халат_


Жінки зав'язують халат строго на талії, а чоловіки – на стегнах. Причина, можливо, в тому, що талія у жінок є і вони прагнуть підкреслити її навіть в мішкуватому халаті, а чоловікам це ні до чого. А може бути, так просто зручніше.

_Переживають проблеми_


Коли у жінки проблеми, вона говорить про це з мамою, з подругою, з чоловіком, з продавцем у магазині. Вона пише в щоденнику, повідомлення, пост у соцмережі. Чим більше вона обговорює проблему, тим легше стає. Проблема, розділена з іншими, немов зменшується і вже не так лякає. Коли у чоловіка проблеми, він включає футбол, лягає на диван і похмуро мовчить. Чоловікові необхідно відволіктися від неприємностей, тому він знімає стрес. А коли напруження ослабло, він приступає до пошуку рішення. Робить чоловік це тільки сам! Лізти з порадами – спосіб нарватися на сварку.

_Зберігають у голові інформацію_


У жінок в голові щось на зразок величезної комори, де купа поличок і все на своїх місцях. Жінка збирає інформацію про все на світі: що де лежить, хто що любить, у кого коли день народження, що потрібно дати дитині в школу і про що просила мама. Чоловіки ж пам'ятають тільки те, що дійсно важливо, і звинувачують жінок в тому, що вони забивають собі голову всякою нісенітницею.
Давайте захоплюватися один одним і цінувати наші відмінності! Не дарма ми створені різними – тяжіння протилежностей породжує цю магію, названу любов'ю.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top