01 Apr 2017 19:38

Історія краси: переможниці конкурсу «Міс Всесвіт»

Перший конкурс краси «Міс Всесвіт» проводився у 1952 році, а переможницею тоді стала конкурсантка з Фінляндії Армі Куусела. Вперше конкурс побачили жителі Америки по національному телебаченню у 1955 році і до 1972 року змагання «Міс Всесвіт» проводилося тільки на території Сполучених Штатів, але з 1972 року змагання красунь щороку проводяться у новій країні.

 

2003 рік 

У цьому році перемогу здобула представниця Домініканської республіки Амалія Вега. Зараз дівчина успішно займається музикою, випустила свій альбом.

 



2004 рік

Переможницею стала австралійка Дженніфер Хоукінс. Після перемоги дівчина досягла чимало чого: вона брала участь у австралійських «Танцях з Зірками» в 2006 році, працювала телеведучою одного з австралійських шоу, була однією з суддів «Топ-модель по-австралійськи».



2005 рік

«Міс Всесвіт» стала учасниця від Канади — Наталя Глєбова. З 2006 року фотомодель живе і працює у Таїланді, де вона керує власною компанією Fah Glebova International.




2006 рік

Сулейка Рівера, представниця Пуерто-Ріко, стала володаркою титулу «Міс Всесвіт». З моменту закінчення терміну у якості «Міс Всесвіт» пуерторіканка встигла зробити кар'єру у кіноіндустрії, вийти заміж за гравця НБА Хосе Хуана Бареа і народити сина.




2007 рік

У конкурсі перемогла японка Ріе Морі. Нині Ріе продовжує кар'єру фотомоделі, викладає танці і веде власний блог.




2008 рік

У змаганнях за корону перемогла «Міс Всесвіт Венесуела» Дайана Мендоса. На даний момент дівчина живе у Нью-Йорку, успішно працює моделлю і робить свої перші спроби у світі кіно.




2009 рік

Знову перемогла венесуелка. Цього року титул «Міс Всесвіт» дістався Стефанії Фернандес. Дівчина продовжує займатися благодійністю, громадською діяльністю навіть після завершення конкурсу. У 2010 році влаштувала акцію протесту проти політики Чавеса прямо під час передачі корони новій «Міс Всесвіт».

 



2010 рік

Корону «Міс Всесвіт» отримала мексиканка Хімена Наваррете. Зараз Хімена успішно працює моделлю..




2011 рік 

Перемогла представниця Анголи Лейла Лопес. На даний момент дівчина закінчує навчання у Великобританії. Незабаром Лейла отримає диплом менеджера.




2012 рік

«Міс Всесвіт» стала конкурсантка від США Олівія Калпо. Зараз Калпо є представницею з обізнаності щодо раку грудей, вона активно займається благодійністю.

 



2013 рік 

Корону переможниці «Міс Всесвіт» отримала венесуелка Марія Габріела Іслер. Окрім виконання обов'язків «Міс Всесвіт» дівчина працює на телебаченні і займається танцями.




2014 рік

Цьогорічною володаркою титулу престижного щорічного конкурсу краси «Міс Всесвіт» стала Пауліна Вега з Колумбії. 22-річна Пауліна Вега є онукою знаменитого тенора Гастона Веги. За її словами, «Міс Всесвіт 2014» буде її останнім конкурсом краси, оскільки вона хоче швидше повернутися до навчання.




2015 рік

Цього року титул «Міс Всесвіт» отримала представниця Філіппін 26-річна Піа Алонсо Вуртцбах.




2016 рік

Переможницею конкурсу «Міс Всесвіт» стала 24-річна француженка Ірис Міттенар.




Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top