01 Apr 2017 10:40

Як обрати найкращий фотоапарат?

У кожної людини своя мета в житті, своє покликання і свої хвилинки слабкості. Цікаво, що якщо десятьом різним людям дати у руки фотоапарат і попростити зробити знімок однієї і тієї ж місцевості, то у кожного з них фотографії будуть різними. В цьому немає нічого дивного, адже ми бачимо світ по-різному. Для того, щоб знімки були якісними, вражали ваших друзів, необхідно мати дійсно гарний фотоапарат. Сьогодні спеціально для наших читачів ми пропонуємо рейтинг найкращих фотоапаратів. 


Фотоапарат Nikon D4S

Nikon визнаний кращою фотокамерою для професіоналів. 9 з 10 експертів виділили саме цю модель, і не без підстави. Володіючи відмінним повнокадровим датчиком, ця камера робить знімки в режимі серії, зі швидкістю до 12 кадрів за секунду. І до того ж безперервно відстежує об'єкти, які знаходяться в фокусі. Спортивні журналісти і фотографи дикої природи назвали саме D4S «кращим професійним інструментом». Вартість фотоапарату стартує з 5800 доларів.

 



Фотоапарат Canon EOS 7D Mark II 

Пристрій з досить довгим ім'ям отримує почесну срібну медаль нашого рейтингу. Саме є Canon EOS 7D Mark II є одним з кращих для новин та репортажної зйомки. У даного апарату покращено фокусування і збільшено якість відеозапису. Батареї даного апарату вистачить на 670 кадрів. Вартість фотоапарату становить близько1800 доларів.

 



Фотоапарат Samsung NX1 

З широко вибору беззеркальних камер кращою визнана саме NX1, фотоапарат швидкісний, з прекрасним автофокусом. Швидкість у камери становить 15 кадрів в секунду, а швидкість фокусування — взагалі 1/8000 секунд! Вартість у цієї камери дорівнює 3000 доларів.



Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top