24 Mar 2017 23:25

Очима мультяшних героїв

Бі Муві
Рік: 2007
Країна: США, Австралія
Жанр:мультфільм
Режисер: Стів Хикнер, Саймон Дж. Сміт
Століттями люди бояться їх укусу, але обожнюють солодкі плоди їхньої праці. Цікаво, що вони самі, мова йде про бджілок, думають про нас? 

Сюжет знайомить із чарівною крихітної бджілкою. Баррі утворений, так як тільки що закінчив навчання в коледжі, але злегка розчарувався перспективами свого подальшого професійного зростання. Адже, як не крути, йому все одно доведеться в числі інших численних родичів, бути працьовитою бджілкою і покірно збирати пилок. І так кожного дня. Але це для тих, хто не мріє про іншу, яскравою,як квітка життя.

Наш мульт герой оптиміст, він вирішив покинути рідний вулик і відправитися на вільні хліби. Коли він потрапив в халепу, вчасно з'явилася вона, красуня квіткарка з романтичним ім'ям Ванесса. Бджілка перейнявся до рятівниці ніжними почуттями і вирішив, що буде жити поруч з новою подругою. І тільки тут, в мегаполісі, бджілка зробив неймовірне відкриття, що мед, який його родичі добувають з таким трудом і любов'ю, люди безцеремонно їдять.

Але ж він цього просто так не залишить, а звернеться не куди-небудь, а до Верховного Суду Америки. Навряд чи тут перш бував клієнт, у якого є серйозний аргумент у вигляді гострого жала.

Роботи
Рік: 2005
Країна: США
Режисер: Кріс Уедж, Карлос Салдана
Жанр: Мультфільм

У цьому казковому світі, де мешкають роботи, є своя ієрархія. Багатії проживають у величезних містах, і їм дають можливість купувати тільки нові і кращі запчастини. Талановитий робот Родні народився в провінції і все життя працює разом з татом в закусочній. Він дуже любить винаходити різні речі. Його розробки в значній мірі допомогли татові справлятися з обов'язками.

Тим часом впливова корпорація вирішила хитрим чином позбутися від будинків. Було оголошено, що для застарілих моделей (до яких відноситься Родні і його близькі) припиняється випуск нових деталей. Таким чином, бідняки приречені на знищення. Родні вирішив, що його талант буде потрібен в великому місті, де живуть багатії.

Він намагається влаштуватися на роботу, але все марно. Родні не збирається здаватися. Він упевнений, що його великий талант і схильність до винахідництва повинна допомогти біднякам. Родні зустрічає чарівного робота на ім'я Каппі. Однак є проблема - вона належить до стану багатіїв. В її світі немає місця роботам, подібним Родні. Амбітному герою доведеться довести зворотне, а також врятувати своїх рідних від знищення.

Отже, ці мультфільми однозначно піднімуть вам настрій. Ці герої позитивні, які вірять в прекрасне. Чому б і не подивитися? Приємно перегляду,друзі.





Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top