24 Mar 2017 13:25

Організація французької вечірки


#party #Франція #французькийпоцілунок #вечірка 

Я впевнена, що кожен мріє відвідати Францію – країну високої моди, романтичних сподівань та дивовижних краєвидів. За браком часу і коштів надії провести вихідні у Парижі переносяться у далеке майбутнє, але сьогодні прочитавши статтю, ви зможете наблизитися до своїх бажань і здійснити задумане. 

1. Перш за все, треба розробити концепцію запрошень на вечірку. Доречним буде друкувати текст на листівках з видами французьких вулиць, відомих споруд тощо. Варто звернути свою увагу на декорування місця проведення вечірки. Здивувати гостей можна прикрасивши стіни кімнати постерами, які допоможуть віртуально перенестись у життя французьких кварталів та відчути атмосферу стилю життя. На поличках цікаво виглядатимуть маленькі, охайні букети з живих квітів. Романтичний настрій можна підкреслити за допомогою свічок та різних ароматичних засобів. Провідними у Франції визначають запах лаванди, що досить позитивно впливає на організм людини, а саме заспокоює та допомагає відновити втрачені сили.

 


2. По-друге, організатор вечірки має продумати дрес-код своїх гостей. Французи дуже вибагливі до свого одягу. Вони цінують вишуканість та елегантність. Свою індивідуальність французи підкреслюють за допомогою аксесуарів, які вдало доповнюють одяг. Тому для вечірки мають бути заздалегідь підготовлені елементи одягу: окуляри, капелюшки, рукавички тощо. Для експерименту можна попередити гостей, що спілкування відбуватиметься виключно на французький мові. Саме тому вони повинні прихопити з собою розмовник, що допоможе опанувати мінімальний запас слів для спілкування. Таким чином кожен учасник вечірки збільшить свій словниковий запас, розвинути в собі навички усного мовлення.

 

3. По-третє, успіх вечірки залежить і від того яким чином ви пригощатимете запрошених. В меню повинні домінувати страви з французької кухні, що не тільки будуть смачними, а й здивують усіх довкола. Ваші гості зрадіють, коли на столі буде сирна тарілка, круасани, тістечка макарон, еклери, безе, крем-брюле, а також національний французький багет. Окремо від столу можна організувати невеличкий фуршет, де розміщуватиметься шоколадне фондю з розмаїттям фруктів. Щодо розваг, то їх також доречно продумати. Запропонуйте представити своє ім’я на французькій мові, намагаючись інтонацією підкреслити своє французьке походження. Також можна організувати змагання між учасниками. Роздайте своїм гостям двадцять паперових стаканів і запропонуйте їм збудувати Ейфелеву вежу. Не можна уявити французьку культури без поцілунків. Саме тому пограйте у гру «Kissing game». Правила дуже прості, кожен учасник повинен без рук, а лише поцілунком передати свою карту наступному гравцю. Всім відомі французьки композиції надихнуть ваших гостей на звершення. Ось деякі з них : St. Grappel-li «Les parapluiers de Cherbourg», Joe Dassin «A Toi», Patricia Kaas «Mon mec A Moi», Salvatore Adamo «Tombe la Neige». Якщо залишиться вільний час проведіть його переглядаючи найкращі французькі комедії «Амелі», «1+1», або ж мелодрами «Французький для початківців», Будь моїм хлопцем». Сподіваюся, що наші поради допоможуть відтворити деякі елементи французького стилю життя. Не зупиняйтеся на прочитаному, створюйте власні креативні ідеї .





Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top