17 Mar 2017 20:46

Звичайні люди з незвичайними хобі


#відпочинок #хобі #янетакая 

 Бувають люди із кави.
 І також бувають із чаю. 
 Відтак (ці)каві існують. 
 Та поряд них (надзви)чайні. 

Хтось колекціонує метеликів, хтось просто марить картинами художників-імпресіоністів, хтось скуповує усі видання «Пані Боварі». І взагалі, кожен з нас має хобі, яке допомагає відволіктись від буденності, зануритись у роздуми, відпочити від роботи. Але є ті, у яких хобі кардинально відрізняється від наших звичних уявлень про хобі. Для Вас – добірка людей з усіх куточків світу і їх цікавих вподобань.

10 місце 

На десятому місці датчанин, який збирає колекцію пігулок різних кольорів, але не просто таблеток, а екстазі, в його колекції понад 2400 примірників. На жаль, кажуть, що колекцію вкрали, і колекціонер повідомив про це в поліцію. Багато хто подумає, що з його боку це було нерозумно, але насправді він просто хотів попередити викрадача, що 40 таблеток були отруєні.

9 місце 

Дещо опереджає датчанина і посідає дев'яте місце дивний 47-ми літній Чак Ламб. Він прикидається мертвим вже багато років , а з 2005 року викладає відео та фото власного « трупа» на власному ж сайті. Все почалося з того , що Чаку дуже захотілося знятися у фільмі чи потрапити на ТБ.


8 місце 

Восьме місце очолює дуже дивний італієць, на ім’я Азв Азазелло, він зібрав колекцію, до якої входять найнудніші книги, в ній близько 15 тисяч томів. Ходять чутки, що один поет, коли дізнався, що всі його твори зберігаються у Азазель, ледь не покінчив з собою.

7 місце 

На сьому місці опинився декоратор Майк Кармайкл, який з 1977 року і досі щодня покриває бейсбольний м’яч, який висить у чоловіка в гаражі, фарбою. 22894 шарів фарби нанесених на м'яч і він тепер важить 1587 кг (3500 фунтів). Люди з усього світу тепер приїжджають, щоб додати шар фарби на цю диво-кулю. М'яч настільки великий, що вимагає посилених металевих стрижнів для того щоб підвісити його. Перший шар фарби був доданий сином Майк Кармайкл, і з тих пір завжди дотримується золоте правило для тих, хто додає фарби на кулю - кожен новий колір повинен відрізнятися від попередніх.

6 місце 

Шостим місцем може похизуватися чоловік, ім'я якого , на жаль, залишається невідомим. Він дуже любить подорожувати по світу, але зовсім не для того, щоб милуватися різними красою і визначними пам'ятками. Всі поїздки здійснюються для того, щоб сфотографуватися як можна в більшій кількості місць у вигляді  трупа.

5 місце 

П'яте місце займає Джонатан Лі Річес. Хлопець перебуває у в'язниці Кентукі, але продовжує судитись з усім. Серед відповідачів Джордж Буш - молодший , Брітні Спірс , сомалійські пірати в повному складі , суспільство буддійських ченців , президент Ірану , Меморіальний центр Лінкольна , Нострадамус , Ейфелева вежа і ще дуже багато інших людей , організацій , пам'ятників і навіть природних явищ. Ну і вінець цієї судової діяльності - позов до Книзі рекордів Гіннесса за занесення до Книги рекордів Гіннесса.

4 місце 

Четверте місце отримує українець Лялюк Ростислав з незвичайним хобі похованням тарганів по різних обрядів світу. На похорон приходять багато людей. Видовище по справжньому барвисте і веселе.

3 місце 

Третє місце віддається дуже благородній людині,яку звуть Рід Сандрідж. Після того, як його звільнили, він вирішив зайнятися благодійністю, роздаючи по 10 доларів кожен день самому нужденному. Всі свої добрі вчинки він записує в книгу, щоб завжди пам'ятати про цих людей, яким він допоміг.

2 місце 

Другого місця досягнув Користувач мережі Instagram під ніком "@tipsforjesus" і за сумісництвом клієнт американських закладів харчування, має незвичайне хобі.у

 

Він роздає офіціантам, які його обслуговували, величезні чайові, підписуючи чек "Tips for Jesus" (Чайові заради Христа). Потім чоловік, який не називає свого імені, фотографує щасливого власника щедрих чайових разом із чеком та публікує зображення у своємуInstagram-профілі.


1 місце 

Ну і нарешті перше заслужене місце займає "телевізійний маніяк" Пол Ярроу. Він чатує на вулицях знімальні групи, які знімають випуски новин, і намагається «засвітиться» перед камерою. Тому варто включити місцеві новини, як ви обов'язково побачите Пола, що визирає з-за плеча журналіста. Створюється повне відчуття, що він не працює, а ходить по місту і вистежує телевізійників. Хоча, судячи з того, що він не пропускає жодного випуску новин, він все-таки знає, де шукати, а не вистежує. Звідки йому відомо, де в черговий раз буде зніматися сюжет, Ярроу не говорить.




Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top