23 Mar 2017 14:31

Скільки заробляють найдорожчі топ-моделі світу?

 

#мода #зарплата #мільйонери #розкішнежиття 

Сьогодні для наших любих читачів ми пропонуємо рейтинг найуспішніших моделей світу, які не лише здобули славу й визнання у модельному бізнесі, а й заробили на цьому величезні гроші. Хто ж вони модельні мільйонери? 

 1. Жизель Бюндхен, 36 років  $30,5 
Сьогодні екс-ангел Victoria’s Secret, божественно-прекрасна Жизель надихає модних дизайнерів з усього світу. Мало хто знає, але в школі довгоногу Бюндхен дражнили “чаплею”, а на перших кастингах майбутню знаменитість нещадно критикували за – негарний ніс! 

2. Адріана Ліма, 35 років $10,5 млн 
Діюча модель Victoria’s Secret, особа косметичного бренду Maybelline, дівчина з обкладинки, мама двох дітей – Адріана, здається, встигає все. 



3. Карлі Кносс, 24 роки $10 млн
Американська модель, балерина. Як то кажуть, добрі справи не залишаються непоміченими: представники модельного агентства Elite Model Management помітили Кносс на одному благодійному показі і – понеслася! 

4. Кендалл Дженнер, 20 років $10 млн
Одна з сестер Кардашян. Разом з рідними приймати участь в реаліті “Сімейство Кардашян”. Батько Кендалл, після розлучення з її мамою, зізнався, що він є трансгендером: тепер Дженнера звуть Кейтлін, а у Кендалл замість батька з’явилася ще одна мати. 

5. Роузі Хантінгтон-Уайтлі, 29 років $9 млн 
Британська модель, у минулому – ангел Victoria Secret. У модельний бізнес потрапила абсолютно випадково, відправивши анкету в агентство Profile Models на сторонню посаду – Роузі пощастило стати моделлю.




Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top