23 Mar 2017 16:15

НАЙОЧІКУВАНІШІ ФІЛЬМИ 2017

НАЙОЧІКУВАНІШІ ФІЛЬМИ 2017


Як завжди, кіноглядачі нетерпляче чекають виходу нових, що їх зацікавили фільмів, які завдяки участі світових зірок, більш ніж солідному бюджету і незвичайного сюжету стають популярними ще на стадії зйомки. Фільми, прем'єри яких очікуються в 2017 році, обіцяють порадувати глядачів різноманітністю жанрів, чудовою акторською грою, незвичайними вигадками сценаристів і множинами спецефектів.
Отже, найочікуваніші фільми,які вийдуть в 2017 році, список:



Красуня і чудовисько
Прем'єра: 16 березня 2017 рік.
Жанр: фентезі, мюзикл, мелодрама.
Режисер: Вільям Білл Кондон.
Акторський склад: Емма Уотсон, Емма Томпсон, Ден Стівенс, Люк Еванс.
Сюжет
Картина стала ремейком однойменного анімаційного фільму. У фільмі багато музичних композицій, тому його можна назвати мюзиклом. Принц потрапляє під дію чар і перетворюється на чудовисько, яке може врятувати від неминучої загибелі тільки закохана в нього красуня.

Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки
Прем'єра: 6 липня 2017.
Жанр: комедійний пригодницький бойовик.
Режисер: Роннінг Хоакім, Еспен Сандберг.
Акторський склад: Джонні Депп, Орландо Блум, Хав'єр Бардем, Кевін Макнеллі.
Сюжет
Капітана Джека Горобця в черговий раз покинула удача, він виявляє, що на нього полюють примарні пірати на чолі з капітаном Салазаром. Ця група, яка втекла з Диявольського трикутника, має намір знищити всіх живих піратів. Уникнути страшної смерті можна тільки тоді, коли оволодієш могутнім артефактом - жезлом Посейдона, що дозволяє повністю контролювати моря.

Вартові галактики 2
Продовжує список фільмів 2017 року фантастичний бойовик, в якому команда Вартових Галактики відновлює свою боротьбу з несправедливістю.
Прем'єра: 4 травня 2017.
Жанр:кінокомікс, пригодницький комедійний бойовик.
Режисер: Джеймс Ганн.
Акторський склад: Бредлі Купер, Він Дізель, Бенісіо Дель Торо, Зої Салдана.
Сюжет
Команда Вартових Галактики: Грут, Гамора, Реактивний Єнот, Дракс Руйнівник - під проводом Зоряного Лорда продовжують свої пригоди. Можливо, в групі відважних вартою з'являться нові представники.

Месники: Війна нескінченності. Частина 1
Прем'єра: 3 травня 2018 (перенесена).
Жанр: фантастичний бойовик.
Режисери: Ентоні Руссо, Джо Руссо.
Акторський склад: поки невідомий.
Сюжет
Для того щоб зібрати всі артефакти і об'єднати їх в одну Рукавичку нескінченності, Танос потрібна була купа часу, зате тепер, володіючи таким могутнім артефактом, він став практично непереможний. Всесвіт в небезпеці. Нашу планету захищатиме команда Месників, але вони роз'єднані, і навіть між ними спалахує іскорка ворожнечі. Додали нові члени команди: Людина-павук і доктор Стрендж - не в силах врятувати галактику, якщо команда не возз'єднається.

Тор:Рагнарек
Прем'єра: 2 липня 2017.
Жанр: драма, фентезі, пригоди, бойовик.
Режисер: Тайка Вайтіті.
Акторський склад: Джеймі Олександр, Том Хіддлстон, Кріс Хемсворт, Марк Руффало.
Сюжет
Сюжет фільмів Тор, створений за коміксами Marvel, мав колосальний успіх в минулі сезони. На сьогоднішній день франшиза Тор є одним з найбільш очікуваних фільмів 2017 року. Дія фільму розвивається в Рагнарок, де все гине і зникає. Однак після загибелі Тора Залізна людина Тоні Стар знайшов його волосся. Це допомогло йому створити Тора-кіборга, який буде боротися з богами і запобіжить апокаліпсис на Асгарді.

Війна планети мавп
Прем'єра: 13 червня 2017.
Жанр: пригодницький фантастичний драматичний бойовик.
Режисер: Метт Рівз.
Акторський склад: Джуді Грір, Вуді Харрельсон, Енді Серкіс, Стів Зан.
Сюжет
Світу загрожує небезпека війни, ось-ось вона повинна початися. Ватажок мавп Цезар зовсім не хоче цього, все, чого він побоювався, починає збуватися. Рівновага добра і зла може порушитися в одну секунду.

Той, що біжить по лезу 2
Прем'єра: 2017 рік (точна дата ще невідома).
Жанр: фантастика.
Режисер: Дені Вільньов.
Акторський склад: Харрісон Форд, Райан Гослінг.
Сюжет
Друга частина бойовика присвячена боротьбі землян з андроидами - роботами, зовні схожими на людей, але не мають почуттів і володіють витонченим і розвиненим мозком. Небезпека андроїдів в тому, що їх дуже складно відрізнити від людини, і вони цим користуються, прагнучи захопити планету. Тому землянам доводиться видати указ про тотальне знищення всіх андроїдів.

Той, що біжить лабіринтом: ліки від смерті
Прем'єра: 2017 рік.
Жанр: фантастика, бойовик, трилер.
Режисер: Уес Болл.
Акторський склад: Ділан О'Брайен, Томас Сангстер, Роза Салазар, Кі Хонг Лі, Декстер Дарден.
Сюжет
Цей бойовик завершує цикл фільмів, знятих на основі романів-антиутопій Джеймса Дашнер. Як і в попередніх частинах, глейдери намагаються врятувати людство. Події розгортаються не тільки в лабіринті, але і в розпеченій пустелі, де герої наражаються на небезпеку. Вони з'ясовують, що людей губить страшна хвороба, яка блискавично робить їх жорстокими, тому і назва отримала відповідне - спалах. Єдиним вцілілим містом на Землі залишається Денвер, але чи вдасться його вберегти? Про все це - в новій стрічці Уеса Болла.

Людина-павук 3.Нова людина-павук 3
Прем'єра: 2017 рік.
Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди.
Режисер: Джон Уотс.
Акторський склад: Том Холланд, Маріса Томей, Зенден Коулман.
Сюжет
Ви випадково не забули - хто такий Пітер Паркер? Нью-Йорк живе своїм розміреним життям тільки завдяки тому, що людина-павук завжди напоготові і, як завжди, готовий захистити улюблене місто в разі небезпеки. Американці можуть жити спокійно, адже наш герой став ще сильніше і ще більше адаптувався до свого костюму. Інтрига ще й в тому, що у нього з'явилася особисте життя. Рідні та близькі людини-павука повністю підтримують всі його починання, а він намагається не упустити нічого з уваги. Всі таблоїди просто рясніють інформацією про невтомного героя. Але все не так просто, як здається.

Трансформери 5
Прем'єра: 21 червня 2017 року світі, 22 червня 2017 року Росії.
Жанр: фантастика, бойовик, трилер, пригоди.
Режисер: Майкл Бей.
Акторський склад: Марк Уолберг, Лора Хеддок, Ентоні Хопкінс, Джон Гудман, Сантьяго Кабрера, Джош Дюамель, Жан Дюжарден, Ізабелла монери, Джон Ді Маджіо, Тайріз Гібсон.
Сюжет
Через деякий час після битви в Гонконзі, Оптімус Прайм належить боротися з новою загрозою, і він усвідомлює, що йому потрібна допомога, тому що поодинці битися - не варіант. Він підшукує нових союзників для порятунку Планети і Всесвіту. І ось, коли Оптимус йде із Землі, то Хаунд, Бамблбі, Кроссхейз, Трейлбрекер, Дрифт, Діноботи і Блёр намагаються протистояти Гальватрона і зруйнувати його план побудови космічного моста - це важливо, щоб захистити планету від небезпеки, яку може принести лиходій. Також відбувається і створення Трансформерів для допомоги автоботів.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top