15 Mar 2017 01:53

ТОП-7 Сaмі пoпyляpні модні журнали

ТОП-7 Сaмі пoпyляpні модні журнали
У світі мoди є безліч літерaтyри, але все-таки основними джерелами натхнення і законодавцями стилю вважаються кращі журнали мод. Кожне нове віяння, новий стиль, кожна нова тенденція, модель або образ проходять жорсткий відбір в кращих модних журналах. Багато журналів мод з'явилися більше ста років тому, деякі з них «народжені» вже в нашому новому столітті, але всі вони разом – спадщина світу моди, пам'ять про яку залишиться навічно. Ці журнали зробили відомими безліч моделей тільки тому, що їх фотографії з'явилися на обкладинках одного з семи журналів в нашому списку. Ця стаття присвячена моді і стилю, і модним журналам, як світовій спадщині індустрії моди.

1. Vogue
Заснoвaний в 1892 році, Vogue, напевно, один з найстаріших модних журналів у світі. Цей американський супер культовий модний журнал видається один раз на місяць в 23-х різних регіонах національного і місцевого значення. Американська версія журналу Vogue була заснована Артуром Тюрнюром як щотижнева газета. З 1988 року і по теперішній час головним редактором американського Vogue є легендарна леді Анна Вінтур.

2. Cosmopolitan 
Цей всесвітньо відомий жyрнaл був заснований ще в 1886 році як літературний журнал, а в якості журналу для жінок він був виданий перший раз в 1965 році. Історичною батьківщиною цього епічного журналу мод вважаються Сполучені Штати Америки. Cosmopolitan володіє 64 міжнародними виданнями, друкується на 35 моваx, поширюється і продається більш ніж в 110 країнах по всьому світу. Крім моди і краси цей журнал включає в себе статті, присвячені іншим жіночим темам – відносини, здоров'я, кар'єра, секс і т.д.

3. GQ
GQ – це жypнaл мод, але для чоловіків. Заснований в 1957 році, видається щомісяця. Редакція цього відомого у всьому світі журналу знаходиться в Нью-Йорку. Тематика статей цього супер сучасного чоловічого модного журналу – стиль, мода, культура, їжа, кіно, спорт, секс, фітнес і все, що стосується способу життя. Журнал виходить у більш ніж 25 країнах по всьому світу, і він вважається кращим журналом чоловічої моди.

4. W
був заснований ще в 1971 році, і з моменту, коли він був виданий вперше, і до цих пір він є журналом, що найкраще продається. Більшість читачів цього стильного журналу – жінки з високим доходом. Видається щомісячно. Цей американський журнал про моду має річний тираж близько півмільйона примірників. Власником журналу є Конде Наст, а поточний головний редактор – Стефано Тончі.

5. Vanity Fair
Vanity Fair – aмеpиканський жyрнал, який довгий час не був періодичним виданням, і тільки з 1983 року став видаватися щомісяця. Найперший випуск журналу відбувся в 1859 році в якості американського публіцистичного журналу. В даний час це журнал мод з річним випуском понад один мільйон копій. Головний редактор цього супер стильного журналу американської моди – Грейдон Картер. Vanity Fair є організатором щорічної вечірки премії Оскар, перша з яких відбулася в 1994 році. 

6. Marie Claire 
Батьківщиною цього жypнaлу є найвідоміша країна в світі моди і стилю – Франція. Щомісяця він верстається в Парижі, але друкується в 35 країнах світу і поширюється на 24 мовах. Найперший номер журналу побачив світ у 1937 році. Перша міжнародна публікація на іноземній мові (німецькою) відбулася в 1982 році. В даний час головним редактором оригінального французького журналу Marie Claire є Арно де Контадес.

7. ELLE
Для нaзви цього модного жypналу було взято французьке слово «Elle», яке означає «вона»«її». Країною походження Elle також є Франція, де вперше він був виданий в 1945 році. Elle є найбільшим журналом мод у світі, маючи 43 міжнародних видань в більш ніж 60 країнах світу. Журнал має 800 000 лояльних читачів. Девіз модного журналу «Si elle lit, elle lit Elle», що означає «Якщо вона читає, вона читає Elle». Головний редактор французької версії – Франсуаза-Марі Сантуччі.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top