05 Mar 2017 17:04

СУЧАСНИЙ КЛАСИЧНИЙ СТИЛЬ ОДЯГУ

 СУЧАСНИЙ КЛАСИЧНИЙ СТИЛЬ ОДЯГУ 
Створити сучасний образ у класичному стилі одягу досить просто. Головне, дотримуватися принципу лаконічності і врахувати певні правила:
Одяг по фігурі. Ніяких великих розмірів і додаткового об’єму. Одяг повинен бути приталеним, вдало підкреслюючи фігуру, з мінімальним, але ефектним декором.

Доречні аксесуари. Бажано використовувати не більше трьох золотих або срібних прикрас. Сережки не повинні виходити за межі мочки вуха, а шию краще прикрасити тонким ланцюжком з невеликою підвіскою або ниткою перлів.

Непомітний макіяж. У відповідності зі стриманістю ансамблю, макіяж також повинен бути лаконічним. Яскраві кричущі тони неприпустимі. А любителькам червоної помади в даному випадку краще віддати перевагу м’яким персиковим відтінкам.

Акуратна зачіска. Вітається натуральний колір волосся плюс стрижка каре або гладко зачесане волосся, зібране на потилиці у хвіст.
Образ в класичному стилі не повинен містити зайвих елементів. Кожна деталь, починаючи з одягу і закінчуючи манікюром, покликана створювати елегантний гармонійний образ. Саме цей факт дозволяє «піднести» себе в найвигіднішому світлі. Легендарна Коко Шанель на цей рахунок казала: «У вас не буде другого шансу справити перше враження».
Жакет, як елемент класичного гардеробу, залишається незмінним, але все ж модні тенденції надають певний вплив на його стилістику і довжину. Тому з однаковим успіхом можна приміряти подовжений кардиган або укорочений спенсер. В якості альтернативи жакету можна використовуватиблейзер.
Спідниця не повинна далеко «йти» від коліна — довжина може варіюватися на одну долоню вище або нижче. А любительниці суконь сміливо можуть одягти сукню-футляр, яка також відповідає класичному стилю. Її можна доповнити жакетом або піджаком, які створять потрібний настрій в офісі. Увечері в спокійній обстановці піджак можна зняти, а сукню доповнити відповідними аксесуарами — і невимушений наряд в класичному стилі готовий!
Елегантна і невимушена, скромна і трохи кокетлива — біла блуза міцно утримує лідируючу позицію в класичному гардеробі. Вдало поєднуючись із спідницею і брюками, вона стане відмінним варіантом на кожен день і для вечірнього виходу в світ. Стрункі дівчата можуть приміряти модель сорочкового крою з наскрізною потайною застібкою на ґудзики, яка акцентує увагу на талії.
Більш пишним панночкам варто віддати перевагу вільному крою з відкладним коміром, застібкою на мініатюрні ґудзики і манжетами на рукавах і, які залишаються вірні класичному стилю. Подовжена блуза приталеного силуету представляє фігуру власниці в новому форматі. Незважаючи на схожість з сукнею, її все ж не рекомендується носити соло. В якості комбі-партнера вдало виступить пряма спідниця або класичні брюки.
З легкої руки Габріель Шанель, жіночий гардероб поповнився універсальною моделлю — маленькою чорною сукнею, яка доречна в будь-якій ситуації. Класичний варіант чорної сукні являє собою не тільки традиційну сукню-футляр, але також моделі різноманітного крою. Це може бути елегантна звужена донизу сукня з неглибоким вирізом горловини і потайною застібкою, в якій можна спокійно йти на роботу в офіс, а ввечері, підібравши стильні аксесуари, можна сміливо вирушати на банкет.
Не менш вигідно буде виглядати сукня до колін з рельєфними швами і V-подібним вирізом горловини, яка повторює контури тіла і сидить ідеально! Неширока оборка по нижньому краю внесе нотку невимушеності в офісний образ і буде кокетливо розвиватися в такт кожному руху.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top