02 Mar 2017 22:50

Настільні ігри для веселих компаній

Ігри за столом для компанії
Сьогодні набагато простіше поговорити, скориставшись скайпом або просто відправити смс, ніж сходити в гості до друзів на чашку кави. Якщо ж вже вам вдалося зібратися веселою компанією недільного вечора, проведіть цей час цікаво. Вам дуже сподобається грати в цікаві настільні ігри. Звичайно, ви добре знаєте і вже не раз грали і в лото, і в монополію, і навіть в мафію, тому ми хочемо розповісти про менш відомі, але дуже веселі ігри для компанії.

Хто ж я насправді?

Всім учасникам гри роздають по невеликому листку паперу, на якому кожен пише ім`я будь-якого персонажа. Ним може бути герой мультфільму, рок-зірка і навіть президент країни. Ніхто з учасників не знає, що написали інші. Складені листочки складають в будь-який мішечок. Ведучий дістає по черзі паперу з іменами і скотчем приклеюють на лоб учасникам. Суть гри полягає в вгадуванні свого персонажа, чиє ім`я носиш на своєму лобі. Для цього можна задавати питання іншим гравцям. Але слід пам`ятати, що допустимо ставити лише три питання.


Коробка з сюрпризами
Це дуже весела гра для друзів,які давно знають один одного і вміють сміятися над собою. Всі гравці сідають навколо столу, після чого по колу пускають коробку, з елементами гардеробу. Грає музика, всі передають коробку. Але як тільки музика замовкає, коробка залишається у когось в руках. Саме він має не заглядаючи всередину коробки, дістати перший елемент одягу і надягнути на себе. До кінця гри ніхто не знімає свої трофеї з себе.


Художники

Гравці розбиваються на пари. Кожна пара сідає за стіл поряд і отримує від інших гравців завдання. При цьому одному з пари зав`язують очі, і він починає малювати. Другий учасник керує процесом, підказуючи в якому напрямку вести олівець. Перемога залежить від того, наскільки чітко другий гравець пояснить завдання і як точно перший гравець зможе слідувати вказівкам. Зазвичай малюнки виходять неймовірно смішними, що веселить всю компанію.


Встигни за 20 секунд
Всі гравці розбиваються на команди, що складаються з двох осіб. На паперових листочках кожен гравець пише будь-який іменник. Щоб гра тривала довше, можна написати по кілька слів. Кожна команда дістає один папірець з мішка. Один гравець з команди повинен пояснити іншому, що написано на папері, не промовляючи самого слова, а лише натякаючи. Гра видалася б занадто простою, якби не було обмеження за часом. Саме короткий проміжок в 20 секунд і додає грі "перцю". Команда, яка відгадати більше слів стає переможцем.


Я ніколи не...

Граючи ви зможете дізнатися цікаві факти про своїх друзів. Гравці сідають за стіл і кожному дають фішки або монетки. Перший гравець починає гру зі слів про те, чого він ніколи не робив. Прикладом може стати фраза: "Я ніколи не купався в морі". Кожен гравець, який навпаки купався в морі, платить йому призову монетку. Щоб зібрати максимум монеток, необхідно озвучити такі подробиці свого життя, які були недоступні вам, але доступні іншим гравцям.


Спробувавши зіграти в ці цікаві ігри хоч раз, ви більше не зможете відмовитися від регулярних зустрічей і продовження ігор. Ви обов`язково зробите веселою традицією проводити недільні вечори за спільними іграми, адже ніяка сучасна техніка і просунуті комп`ютерні ігри не зможуть замінити живого спілкування з друзями.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top