24 Mar 2017 13:27

Макіяж, що допоможе вийти заміж після першого побачення


#макіяж #побачення #красуньки #якзакохати

Нарешті здійснилося, хлопець, який вам подобається до безтями запросив вас на побачення. Саме тоді постало важливе питання, що одягнути і якого стилю макіяжу дотримуватися.

 
  

1. Дуже важливо пам’ятати, що макіяж повинен у будь-якому випадку бути стійким, щоб не було потреби щохвилини заглядати у дзеркало і постійно хвилюватися, що під очима з’явилися чорні потоки від олівця.

2. Зазвичай для зустрічі вдень не доречними вважаються темні smoky eyes та помади темних тонів, навіть якщо вони дуже личать. Здивувати хлопця можна легкими і ніжними тінями, які вдало поєднані з блиском, або рожевою помадою. Не варто експериментувати з стрілками. Використовуйте їх лише в тому випадку, якщо ви впевнені, що наносите їх майстерно. Загадковий вигляд вам допоможуть створити невелика кількість блискучих тіней різних кольорів на верхніх повіках. Щодо кольорів, то нині в тренді: золотавий, сріблястий, темно-коричневий.

3. Я б радила, зробити акцент на губи. Психологи стверджують, що виділення контуру губ та яскраві кольори допоможуть досягти успіху при розмові, бо акцентуючи увагу на губах під час спілкування, ви змушуєте співбесідника несвідомо слухати вас. 


Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top