12 Mar 2017 10:01

Легендарний бренд Moschino


#мода #стильнаяштучка #Moschino #история моды


Що є спільним для таких видатних постатей як Ума Турман, Періс Хілтон, Ніколь Кідман та Beyonce? Всі ці жінки обирають речі фірми Moschino

«Гарного смаку не існує» — неодноразово повторював Франко Москіно, засновник легендарного бренду. 

Нині Moschino посідає одне з перших місць на ринку міжнародної моди. Франко Москіно народився у невеличкому промисловому місті в Італії. Ще з дитинства він захопився малюванням. Взявши собі за мету стати видатним художником Франко вступив до Академії Мистецтв. У світ моди юнак потрапив випадково, коли задля грошей на навчання почав розробляти моделі одягу і малювати ілюстрації для будинків моди та різноманітних журналів. Неординарні роботи Москіно потрапили на очі молодому дизайнеру Джанні Версаче, який створював колекції багатьом італійським компаніям. Саме Джанні Весаче запропонував Москіно співпрацювати з рекламними кампаніями, а потім прийняв його на роботу дизайнером у свій будинок моди. Замість маленького лейбла, який зазвичай ховали від очей, Франко використовував величезні надписи Moschino. В той час як інші будинки моди обіцяли своїм покупцям дорогий та досконалий одяг, Франко обрав собі за гасло «Якщо не можеш бути елегантним, будь екстравагантним». 

Перша колекція розпочалася лінією нижньої білизни Moschino Uomo, а вже у 1987 році з’явився перший аромат. Через декілька років фірма відкриває власний магазин у центрі Мілану. 

Цікаво, що у 1994 році Москіно створив екологічну лінію одягу Ecouture. Для виробництва якої використовували лише екологічно чисті матеріали і барвники. Засновник фірми Москіно помер досить рано у віці 44 роки від сердечного нападу. Керівну роль на себе взяли головний дизайнер компанії Розелла Джардіні та виконавчий директор Магко Габетті. Саме завдяки діяльності Джардіні Moschino продовжує розвиватися, не втрачаючи свого фірмового стилю. Усі жінки без виключень надають перевагу дизайну від Moschino. Вони захоплюються сміливим поєднанням елементів, що натякають на дитячі роки, їх вражають поєднання кольору і відсутність стереотипів. 

Сьогодні компанія пропонує три лінії одягу — Moschino Main Line, найдорожча з усіх інших, Moschino Cheap & Chic — одяг середнього класу і дійсно доступна для більшого загалу лінія Love Moschino. Марка Moschino також займається виробництвом різноманітних аксесуарів, косметичних засобів. Магазини бренду знаходяться у найбільших містах в Європі, а також будь-хто може замовити продукцію он-лайн на офіційному сайті. Харизматичний, новаторський і творчий підхід Moschino — справжній подарунок світовій моді. Навіть після смерті засновника компанія продовжує розвиватися і дивувати публіку своїми творіннями.



Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top