23 Feb 2017 01:29

Кіноклуб EVROPA

Кіноклуб E V R O P A - місце, де ви можете відчути причетність до небезпечних авантюр, історичних зламів, таємних заговорів, героїчних подвигів та найвищих піднесень людського духу.


Щонеділі Кіноклуб Evropa запрошує на покази авторського кіно (безкоштовно). За класичним принципом кіноклубу кожному фільму передує вступне слово: розповідається про історичний та ідейний зміст запропонованого для перегляду фільму. Після показу пропонується зануритися в атмосферу вільного обговорення, поділитися враженнями.

Кіноклуб доволі молодий (відкритий у жовтні), але він вже встиг привернути увагу любителів кіно - іноді бажаючих відвідати показ більше, ніж вміщує сам кінозал, але організатори намагаються розмістити всіх з комфортом. Автор проекту Євген Врядник.

Перший показ символічно відкрила картина датського режисера Ларса фон Трієра «Європа», яка і надихнула організаторів на назву Кіноклубу. В основному, тут формують тематичні збірки кінокласики - вже показували фільми Вернер Херцог, Інгмар Бергман, Луї Маль, Роман Поланскі, Жан-Люк Годар тощо, але іноді бувають цікаві винятки.

Перегляди фільму відбуваються у самому центрі Києва – в приміщенні літературного клубу «Пломінь», що знаходиться у Козацькому Домі (провулок Шевченка 5, ст. м. Майдан Незалежності). Контактна інформація:
• Адреса: провулок Шевченка 5, (ст.м. Майдан Незалежності), Козацький Дім
• E-mail: evrpfilm@gmail.com
• Телефон: +38(063)6203238

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top