12 Feb 2017 21:23

Як створити свій стиль в одязі

Як створити свій стиль в одязі...
     Ще сама богиня моди, неперевершена Коко Шанель, говорила про те, що мода проходить, а стиль залишається. Саме тому знайти свій власний стиль прагнуть багато, але особливо ті люди, які не хочуть залежати від примх дизайнерів.
     Але перед тим як відповісти на питання про те, як створити свій стиль в одязі, потрібно зрозуміти, що ж таке стиль.
     Поняття стилю включає в себе сукупність багатьох компонентів. Якщо одяг, взуття та аксесуари відповідають один одному, а також місця, куди їх наділи, пори року, особистості, характеру і зовнішності людини, то можна стверджувати, що це і є стиль. Однак знайти свій, індивідуальний стиль – завдання непросте. На такі пошуки може піти не один рік, але воно дійсно того варто. Але як створити свій стиль одягу? Для того, щоб зробити це, необхідно навчитися вибирати серед численних модних штучок такі, які будуть відповідати фігурі і зовнішності людини, а також її способу життя, звичкам і інтересам.
     Безумовно, вирішити таке завдання відразу неможливо. Однак процес пошуку власного стилю може стати дуже і дуже захоплюючим. А нагородою за зусилля стане бездоганний зовнішній вигляд і захоплені погляди оточуючих!
     На шляху до власного стилю необхідно пройти кілька важливих і обов'язкових етапів:
     1.Визначитися з бажаннями. Простіше кажучи, потрібно намітити для себе кінцевий результат. Спробуйте дати визначення того стилю, якому ви бажаєте слідувати. Ви хочете завжди виглядати вишукано, гламурно або елегантно? А, можливо, ваша мета – ексцентричний і яскравий стиль? Або ж ви прагнете до суворого або, навпаки, сексуальному образу? Також слід подумати і над тим, яким чином ви не хотіли б виглядати ні за що.
     2.Підібрати кольорову гамму. Неправильно підібраний колір одягу може зіпсувати навіть найвишуканіший її дизайн, а також додати людині кілька зайвих років, зіпсувати тон обличчя та волосся. Вам слід визначити свій кольоротип. Виходячи з нього, і необхідно підбирати поєднання кольорів.
     3.Звернути увагу на фігуру. Це також вкрай важливо. Потрібно неупереджено проаналізувати всі переваги та недоліки фігури. Звернути увагу на зростання і пропорції тіла. Найкраще, звичайно ж, визначити тип фігури (наприклад, «пісочний годинник» або «груша»). Сьогодні нескладно знайти інформацію про те, як можна за допомогою одягу візуально скорегувати недоліки фігури. Нехтувати цією інформацією не варто – вона дуже стане в нагоді при виборі фасону одягу.
     4.Проаналізувати образ життя і оточення. Для того, щоб відповісти на питання про те, як створити свій стиль в одязі, потрібно пройти і цей етап. Хоч ви бачите людей, які оточують вас, дуже часто, придивіться до них уважніше. Проаналізуйте і ту обстановку, яка найчастіше вас оточує. Все це повинно дати вам підказку щодо того, в якому напрямку вам необхідно рухатися. Якщо, ви, наприклад, є молодою матусею і проводите багато часу на вулиці з коляскою, чи варто вам при цьому одягатися в вечірнє вбрання і високі шпильки?
     5.Вивчити модні тенденції. Незважаючи на те, що мода менш стабільна, ніж стиль, не звертати на неї уваги не дозволено. Мода – це обов'язкове доповнення стилю. Сліпо слідувати їй, безумовно, не варто. Але повністю ігнорувати рекомендації дизайнерів також не можна.
     6.Провести аналіз стильових напрямків. Цей етап можна вважати заключним. Знайдіть інформацію про те, якими рисами характеризується кожен окремий стиль одягу. Уважно подивіться ілюстрації до описів. Склавши докупи результати досліджень, які ви провели раніше (стосовно вашого типу зовнішності, фігури, способу життя, інтересів та ін.). Виберіть той стиль, який краще за інших відповідає висновкам, які ви могли зробити. А ще не бійтеся експериментів. Іноді ми й самі не підозрюємо, що саме може підійти нам найкраще!

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top