09 Feb 2017 23:23

7 книг, які потрібно прочитати перед тим, як подивитися фільм

7 книг, які потрібно прочитати перед тим, як подивитися фільм


Зараз часто знімають фільми за книгами і всі вони дуже цікаві, але, щоб оцінити сюжет гідно, варто прочитати твір, який взято за основу. Пропонуємо рекомендований список.

1.Мюріель Барбері
«Елегантність їжачка»

Дівчинка-підліток, розумна і осідчена не за роками, літня консьєржка,яка вивчає філософські праці, і багатий японець, що мешкає в розкішній паризькій квартирі... Відкривши цей роман, читач дізнається, що пов'язує цих людей і як змінюється їхнє життя після того, як герої випадково знаходять один одного.

2.Стіг Ларссон
«Дівчина з татуюванням дракона»

Журналіст Мікаель Блумквіст розслідує загадкове зникнення юної родички літнього промислового магната. Як пов'язано ця подія на острові з вбивствами кількох жінок з різних куточків Швеції? І хто вчинив замах на життя Мікаеля, коли він підійшов до розгадки дуже близько? Відповісти на ці запитання допоможе неординарна дівчина-хакер Лісбет Саландер.

3.Діана Сеттерфілд
«Тринадцята казка»

Головна героїня Маргарет працює в батьківській букіністичної крамниці, і яке ж було її здивування, коли знаменита письменниця і автор 56 романів запропонувала стати її біографом. Віда Вінтер була відома не тільки своїми книгами, але й тим, що жодному журналісту не сказала ні слова правди. І ось перед Маргарет розгортається таємнича історія про сестер-близнюків, яка якимось чином пов'язана з письменницею.

4.Маркус Зузак
«Книжковий злодій»

В січні 1939 року Лізель Мемингер і її молодший брат прямували до прийомних батьків в Мюнхен. Саме тоді смерть забирає хлопчика. Лізель потрапляє на Хіммельштрассе — Небесну вулицю, де назва абсолютно не відповідає тому, що відбувається. Чудова книга про кохання, дружбу і про те, що потрібно робити так, як каже серце.

5.Анна Гавальда
«Просто разом»

Хороший роман про життя трьох різних людей: про Каміллу, яка "пішла в себе", про Франке, який пішов з головою в роботу, і про Філибере Марці де ла Дурбельер — спадкового аристократа, який займається негідним для себе заняттям — продажем листівок. Зовсім випадково доля зводить їх разом і поселяє в одну квартиру, щоб вони допомогли один одному вижити.

6.Ніколас Спаркс
«Дорогий Джон»

Саванна виходить заміж за іншого чоловіка,втомившись чекати коханого і це розбиває йому серце. Але хіба справжні почуття вмирають? Хіба не можна виправити помилки минулого? Через кілька років головні герої зустрінуться знову і в їх серцях знову зажевріє почуття кохання. Ця книга не тільки про кохання, вона ще про обов'язок і честь, про вибір і життя.

7.Гілліан Флінн
«Зникла»

В день 5-річного ювілею подружнього життя несподівано зникає дружина. В хаті залишилися сліди боротьби, кров і гра під назвою «Полювання за скарбом». Всі докази вказують на Ніка, чоловіка зниклої дівчини, і щоб довести свою невинність, йому потрібно знайти зниклу. Ось тільки в процесі пошуку Ніку доводиться розкрити декілька своїх таємниць.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top