09 Feb 2017 17:34

Весняні новинки кіно

"Красуня і Чудовисько" (англ. Beauty and the Beast)
Улюблені казки ніколи не старішають, — впевнені в студії Уолта Діснея. Чергову кіноверсію мультфільму про красуню Белль і чудовисько з добрим серцем ми побачимо навесні 2017 року. «Красуня і чудовисько» стане екранізацією однойменного анімаційного фільму студії «Дісней», який побачив світ в 1991 році. Мультфільм, у свою чергу, заснований на знаменитій європейської казці. Вперше її сюжет записав Шарль Перро. Режисер: Білл Кондон У головних ролях: Емма Вотсон, Ден Стівенс, Люк Еванс, Юен Мак-Грегор, Ієн Маккеллен, Емма Томпсон.


"Пірати Карибського моря: мерці не розповідають казки"
(англ. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)
Фанати безжурного Джека Горобця і його пригод скоро побачать продовження улюбленої саги! Вже в 2017 році норвежці Еспен Сандберг і Йоахім Реннінг обіцяють представити на суд глядача п'яту частину картини з серії пригодницьких фильмів «Пірати Карибського моря». У ролях: Джонні Депп, Гав'єр Бардем, Джеффрі Раш, Орландо Блум, Брентон Твейтс.

"Привид у броні" (англ. Ghost in the Shell)
Американський науково-фантастичний фільм, знятий Рупертом Сендерсом за однойменною манґою Масамуне Сіро. Прем'єра стрічки в Україні відбудеться 30 березня 2017 року. Фільм розповідає про жінку-кіборга, яка повинна зупинити небезпечного хакера. У головних ролях: Скарлетт Йоганссон, Пілоу Асбек, Такесі Кітано, Жульєт Бінош і Майкл Пітт.


"Диво-жінка" (англ.Wonder Woman)
У 2017 році знімуть окремий фільм про знамениту героїню коміксів заснований на історії однойменного персонажа DC Comics від студії Warner Bros. Pictures! Майбутня стрічка стане першою самостійною картиною про Диво-Жінку. Режисер: Петті Дженкінс У ролях: Ґаль Ґадот, Кріс Пайн , Люсі Девіс, Конні Нільсен,Робін Райт.


"Форсаж 8" (англ. The Fate of the Furious)
Пристебніть ремені — гонка продовжується. Гавана, Берлін, Нью-Йорк, для самої крутий команди в світі немає нічого неможливого, поки вони разом. Але коли на їх шляху виявиться одна з найкрасивіших жінок на планеті і за сумісництвом королева кіберзлочинності, дороги друзів розійдуться... Прем'єра стрічки в Україні відбудеться 13 квітня 2017 року. Режисер: Фелікс Гері Грей У ролях: Він Дізель, Мішель Родрігес, Двейн Джонсон, Тайріз Гібсон, Лукас Блек, Курт Расселл, Шарліз Терон та ін.

Comments

Філологині
Філологині 09 Feb 2017 23:12
з нетерпінням чекаю перші 2 фільми!
Back to Top