12 Mar 2017 10:09

Як схуднути за допомогою соків?


#дієта #харчування #краса #правильнехарчування

Хоча у лікарів дуже суперечливі думки з приводу самого терміна «детоксикація», від детокс-дієти вас не стане відмовляти жоден лікар. Кому ж зашкодить відступ від мучного, жирного, солоного та інших шкідливостей в поєднанні з активним вживанням свіжих соків, овочів, фруктів і ягід? Якщо різко перейти на такий раціон ви ще не готові, є відмінний компроміс - детокс-коктейлі. Їх готують з різних фрешів, підбираючи інгредієнти зважаючи на їх корисні властивості. 

Ось 5 дуже простих і супер-корисних детокс-фрешів, націлених на схуднення. 

 Яблуко + огірок + м'ята (співвідношення - 1:1:0,5) 

Результат - дуже низькокалорійний, некислий (а це важливо для шлунку і печінки) коктейль з антиоксидантними властивостями. М'ята допомагає виводити з організму зайву воду. 

Яблуко + ківі + морква + імбир (співвідношення 1:1:1:0,1) 

До суміші соків додають трохи меленого імбиру - йому приписують тонізуючий ефект і здатність прискорювати обмін речовин. У решти інгредієнтів - високий вміст вітамінів А, С, пектинів. 

Яблуко + морква + ананас (співвідношення 1:1:1) 

 Якщо до звичайного морквяно-яблучного фрешу додати ананасовий сік, то смак стане більш цікавим, а до властивостей додається "жироспалюючий" ефект. 

Груша + огірок + селера (співвідношення 1:1:0,5) 

 Солодка груша в поєднанні з нейтральним огірком складають відмінну дієтичну основу, а селера вважається настільки дієвою у справі схуднення, що існує навіть селерова дієта. 

Морква + апельсин + диня (співвідношення 1:1:1) 

Морква і апельсин забезпечать вітаміном А, який вважається важливим елементом в обміні речовин під час схуднення. Диня допомагає боротися з набряками, які часто супроводжують зайву вагу. 


Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top