16 Feb 2017 17:24

Активний відпочинок

Активний відпочинок



Дана стаття присвячена всім, хто хоче урізноманітнити своє життя, і шукає способи, як це зробити.
Найчастіше люди настільки захоплені власним матеріальним становищем, роботою та турботами, що зовсім не знаходять часу для якісного відпочинку. Коли ми розмірковуємо про вид відпочинку, то, швидше за все, виберемо пасивний відпочинок.

У багатьох зі словом відпочинок асоціюється проведення часу на дивані біля телевізора або біля комп'ютера. А якщо випадає нагода піти у відпустку, то в кращому випадку ці заповітні і довгоочікувані пару тижнів проводять біля узбережжя прогрітого сонячними променями моря, відпочиваючи на пляжі і забуваючи про час, проблеми, роботу і т.д. Одним словом, поняття відпочинок в більшості випадків ототожнюється з байдикуванням.

Але є й інший вид відпочинку – активний, коли людина поєднує приємне з корисним – вона і відпочиває, і фізично трудиться, м'язи тіла працюють. Саме слово «активний» означає діяльний. Така людина сповнена сил і енергії. Її життя наповнюється емоціями. На відпочинку Ви навчитеся помічати дрібниці, про які раніше, навіть не думали і повернетесь додому життєрадісні та бадьорі.

Активний відпочинок – це нові враження, жага пізнати нове, відкрити ще невідкриті тобою вершини; це також боротьба і подолання перешкод, найголовніша з яких – сама людина, її лінь, страхи та комплекси. Неважливо, який шлях виберете саме ви – походи, велосипедні мандрівки, кінні прогулянки, катання на лижах, стрибки з парашутом, альпінізм, дайвінг, сплави на байдарках, риболовлю, полювання, пейнтбол - головне, щоб це приносило вам задоволення!

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top