23 Jan 2017 15:39

ТОП-5 онлайн-бібліотек з безкоштовними книгами

1. Архів "TarraNova"
"TarraNova" - архів перекладів та авторських текстів. Основною його особливістю є офіційність - там зібрані та представлені тексти, надані самими авторами та перекладачами, що дає змогу "митцям слова" знайти потенційних видаців.
2. Альдебаран
Онлайн-бібліотека "Альдебаран" представляє одну з найбільших колекцій літератури різних жанрів, що доступна у різних форматах для скачування або для читання онлайн. Зручний інтерфейс сайту дає змогу користувачам швидко знаходити те, що потрібно, та ознайомлюватися з новинками книжкового ринку.
3. ЛітРес
Це магазин електронних книг, що має розділ з безкоштовними версіями. Для скачування книги доступні лише після реєстрації на сайті, за яку, що особливо приємно, надається 10 книг безкоштовно. До речі, нещодавно ЛітРес запустив проет "Літрес: Чтець", який пропонує кожному бажаючому запусивати аудиокниги та отримувати певний процент від їх продажу.
4. Bookland
Платний онлайн-магазин електронних книг, який надає у безкоштовне користування твори класичної літератури.
5. Самоліт
Самоліт - простір для авторів. Тут можна створити власну книгу, "залити" її на сайт та гарантовано отримати декілька читачів. Також портал дає можливість читачам створювати власну електронну бібліотеку шляхом конвертування текстового файла у формат, придатний для їх девайсів.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top