07 Nov 2016 11:46

Твій блог. Твоє життя



Вже впевнено можна стверджувати, що блогер – це нова і модна професія. Проте, як і в кожній справі, щоб отримати групу прихильників твого блогу, тобі як організатору цієї справи потрібно багато працювати, без зупинки публікуючи нові й нові матеріали, здатні зацікавити людей.

Ти стаєш блогером
Не думай, що ти якогось ранку несподівано прокинешся популярним блогером, така річ як блог розвивається поступово. Основне, що впливає на кількість учасників цього дійства – щоб людям подобалося.

Можливо, ти заснував блог з метою заробітку. Дійсно, блогерство може бути джерелом доходу, але головною справою всього життя блог все ж робити не варто. Елементарно, ніхто не може передбачити, які тенденції з’являться завтра, що саме буде цікаво суспільству.

Особливості блогерства
Якщо ти ставишся до будь-якої справи «з душею», відповідаєш за результат і вмієш мріяти про майбутнє, блогерство нестиме задоволення. Твоя робота буде полягати у моніторингу пошти й коментів, зустрічах із людьми, телефонних розмовах, а згодом – в узгодженні співпраці з рекламодавцями, добором тексту і фотографій до постів.

Одного разу ти хотітимеш хоч трохи вільного часу для себе, але блог нечасто буде дарувати тобі вільні хвилини, принаймні, якщо ти справжній блогер. І буде година ночі, й пора спати, а ти ще й половини не підготував до завтрашнього дня. Тому в такій роботі важливо нічого не відкладати на потім і діяти послідовно.

Користувачі твого інтернет-ресурсу мають бачити, що твій контент якісний, цікавий і з родзинкою, а ведення блогу приносить задоволення тобі: це буде відчуватися і приносити свої плоди.

Згодом завдяки блогерству ти зможеш потрапити на цікаві заходи, зустрітися з відомими собистостями і навіть опинитися в тих місцях, куди пускають хіба що журналістів. Але такі можливості є наслідком і великої роботи, і великої відповідальності.

Де брати час
Вільний час для блогера – поняття мінливе і таке, що часто тяжітиме до нуля. Проте неодмінно ти маєш залишати дещо для близьких і друзів, ходити в кіно і заклади харчування та займатися фізичними навантаженнями, щоб тримати себе у формі. Блогер взагалі має виглядати достойно, але аспекти іміджу виходять за межі цієї короткої статті.

У підсумку
Незважаючи на те, що блогерство комусь може здаватися справою легкою та добре оплачуваною, це не так. Але якщо ти наважився цьому навчитися (або принаймні зробити це своїм хобі), головне – не тупцятися на місці й щоденно розвивати власний стиль і підвищувати унікальність твого блогерського проекту.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top