10 Oct 2016 18:13

"Жіночий клуб" на bigmir.net

Проаналізувавши топ сайтів на bigmir.net із розділу "Жіночий клуб", можна зробити такий висновок: жінок цікавить абсолютно все.

1. Жінки хочуть дізнаватися останні новини, про що свідчить перше місце сайту tochka.net в топі. В "точці" зібрані останні новини із світу моди, шоу-бізнесу, життя країни тощо. Хочете почути про останні плітки? Прочитати щось корисне для себе? Знайти рецепт? А статті з психології відносин між чоловіком і жінкою? Тоді tochka.net - це саме те, що вам потрібно.


2. Жінки хочуть. Чого? Новин, пліток, інформації про стиль, моду, макіяж, відносини, здоров'я та секс. Дещо схожий на попередній сайт, на другому місті топу hochu.ua. Воно й не дивно. Інформації мало не буває, правда ж?


3. Жінки хочу пліток. Багато пліток. Про це свідчить сайт viva.ua, який міцно обіймає третє місце топу. В "віва" зібрано безліч новин із життя селебреті. Тож, чоловіки, якщо вам дуже треба зайняти чимось свою жінку, поки ви займаєтесь своїми справами... Ви знаєте, що треба робити;)


4. Жінки хочуть гороскопів. Багацько гороскопів знаходиться на сайті orakul.com. На цьому сайті чого тільки немає: гороскопи, гадання, тести, прикмети. Ось вам моє передбачення та порада водночас: будьте обережними. Хто знає, може ваша жінка після двадцяти років подружнього життя скаже, що ви не сумісні по гороскопу?


5. Жінки хочуть ще більше новин та пліток. Так. На почесному п'ятому місці черговий "жіночий" сайт з плітками, красою, модою і так далі. Останній в моєму топі edinstvennaya.ua, на жаль, не дуже вже й "единсвтенный" у своєму роді. Ну, нехай. Якщо треба, то треба.


Отже, повертаючись до того, що ж саме цікавить жінок, можна сказати, що їх дійсно цікавить абсолютно все. Цей рейтинг дає зрозуміти, що новини, нехай й не політичні та не суспільно важливі, але все ж новини, цікавлять жінок більш за все. Аж чотири місця в п'ятірці зайняли сайти з інформацією типу: хто з ким спить, хто що їсть, хто як вдягається. Що ж, будемо надіятися на те, що колись в цьому рейтингу з'явиться якесь різноманіття. Ну, а поки що, маємо шо маємо.

Comments

No comments yet. Post your comment first!

Back to Top