16 Jan 2012 05:47

Люди, а серед вас є такі, хто бігає?

Ранковий біг для мене це найнав*язливіша серед нав*язливих думок цього місяця. Останній раз я бігала років п*ять тому, коли ще важила тонну. Це було кумедно, сумно і водночас важко. Зараз я маю непогану фізичну підготовку, бо витрачаю на спорт 2-3 години у день, і якби ви знали як мені це протягом року набридло, і як я це люблю, тому вирішила трохи доповнити декорації. Своєрідний мазохізм, але справа не в ньому. Так є тут люди, які бігають? Ні, я не компанію шукаю, вона мене сама знайде, якщо буду потрібна. Я шукаю відповіді на кілька питань:

1. Якщо відразу після бігу неможна заходити у приміщення, то скільки хвилин треба заспокоювати дихання навулиці, щоб не отримати запалення легень?

2. Чи треба робити розминку та чи варто їсти перед пробіжкою?

3. Як воно взагалі бігається взимку?

Comments

rastaman
rastaman 15 Jan 2012 23:28
Я бегаю.
Два раза в неделю.
Не заморачивайся по "своим вопросам".
Бегай где хочешь и сколько хочешь. Потому что движение - это жизнь! Беги свою норму. Но за 300 метров до своего двора сделай финишь и топай ножками к подъезду. Так не будешь морочиться по воспалению легких.
Это - раз!
Разминка - не обязательна, как такова. На физкультурную разминку времени нуно поболее. Зеленый.... подтвердит. Пока ты проснулась, натянула трико, посчитала ступеньки со своего этажа до парадного - есть разминка.
Это - два!
Бегается замечательно! Только наушники с музыкой не забудь.
Это - три!
Shri_Pakost
Shri_Pakost 16 Jan 2012 07:17
Дякую, Раста:) Все зрозуміла, обов*язково почну бігати вже цього тижня:)
Back to Top